Korkolaskuri

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Pankkiasiat.fi
Gideon Waris

Korkolaskuri laskee tarkasti lainan korkotiedot laina-ajalta kuluineen ja maksuerien mukaisesti automaattisessa maksuohjelmataulussa. Korkolaskuriin voi syöttää kaikki normaalin lainan kulut, kuten lainakoron, vuosimaksun ja laskutuspalkkiot jolloin saadaan efektiivinen vuosikorko eli lainan todellinen vuosikorko. Laskurissa voi valita maksuvälin kuukaudesta vuoteen, jolta korko lasketaan. Laskuri sopii niin pienempien kuin suurempienkin lainojen korkolaskelmiin, kuten esim. kulutuslainojen tai asuntolainojen todellisten kulujen korkolaskentaan.

sundazer/korkolaskuri
Kaisa Järvenpää

GitHub is home to over 40 million developers working together to host and review code, manage projects, and build software together.

Korkolaskuri
Mailis Kaila

Korkoja on erilaisia, lainasta riippuen. Asuntolainoissa näkee enemmän korkosanastoa kuin pikavipeissä. Tämä johtunee siitä, että asuntolainan kanssa ollaan useampi vuosikymmen “naimisissa”, kun taas pikavippi maksetaan takaisin lyhyellä aikavälillä. Yksinkertaistettuna korkokulut koostuvat lainan vuosi- tai kuukausikoroista. Korko on siis kulu, jota maksetaan luotonmyöntäjälle ajasta, jolloin hänen pääomaansa on jonkun toisen käytettävissä. Korkokäsitteitä, joihin luottoa hakiessa voi törmätä ovat nimelliskorko, todellinen vuosikorko, Euribor ja Prime. Nimelliskorko on korko, joka lisätään lainaan, ja todellinen vuosikorko kattaa periaatteessa kaikki lainaan kohdistuvat kulut. Euribor ja Prime ovat viitekorkoja, eli korkoja jotka lisätään lainaan. Euribor-korko on euroalueen yhteinen korko ja Prime-koron voivat pankit määritellä itse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*