Kuinka turvallista lähimaksaminen on?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lähimaksaminen
Eevertti Nykänen

Salaus on ainutkertainen jokaisen oston yhteydessä ja suojaa transaktiotietoja. Pidät korttia kädessäsi koko ajan, mikä vähentää kortin katoamis- ja kopioimisriskiä. Lisäksi siinä on muita turvatoimia, joiden ansiosta sinun tarvitsee maksaa vain kerran, vaikka pitäisit korttia maksupäätteen lähellä kaksi kertaa. Sen vuoksi Mastercard-lähimaksukortti on turvallisin maksutapa.

Lähimaksaminen: mitä se on ja miten se toimii?
Säde Harjula

Silloin tällöin lähimaksamisessakin saatetaan kuin pistokokeena kysyä tunnuslukua, vaikka ostokset maksaisivat alle lähimaksun ylärajan. Myös tällä toimenpiteellä tähdätään turvallisuuteen, koska kysymällä aika-ajoin tunnuslukua voidaan varmistaa se, ettei mahdollisesti vääriin käsiin joutunutta korttia voida käyttää useita kertoja pientenkään ostosten maksamiseen.

Onko lähimaksaminen turvallista?
Nooa Wirtanen

Lähimaksaminen on jopa perinteistä korttimaksamista turvallisempaa, sillä lähimaksun yhteydessä sinun ei tarvitse näppäillä tunnuslukua, joten tunnuslukua ei voi urkkia. Tämä parantaa turvallisuutta, jos korttisi varastetaan. Ilman tunnuslukua varastetulla kortilla ei voi tehdä käteisnostoja ja kortin käyttö ostamiseen on rajoitettua.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*