Kuukausisäästäminen kannattaa

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kuukausisäästäminen rahastoon
Eevertti Nykänen

S-Säästörahastoja on kolme riskitason mukaan luokiteltua vaihtoehtoa: Varovainen, Kohtuullinen ja Rohkea. Asiakasomistajana et maksa S-Säästörahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkiota. Maksettavaksesi jäävät ainoastaan rahastojen hallintaan liittyvät juoksevat kulut, jotka vuonna 2017 olivat: Varovainen 0,79 %, Kohtuullinen 0,97 % ja Rohkea 1,15 %. Tutustu rahastoihin ja valitse itsellesi sopivin. Minimisijoitus on 10 euroa ja voit nostaa kertyneet säästöt milloin tahansa. 

Analyysissa Nordnetin kuukausisäästäminen ETF:iin
Olivia Lipponen

Korkoa korolle -ilmiön ansiosta jokaisesta kuukausisäästäjästä voi tulla miljonääri. Helpoiten miljonääriksi pääsee, kun aloittaa aikaisin ja on kärsivällinen. Alla olevissa esimerkeissä tuottona on käytetty 7 %:ia. Tavoiteltuun seitsemän prosentin tuottoon voi pitkässä juoksussa päästä sijoittamalla osake-ETF:iin. Viimeisen 20 vuoden aikana osakkeet ovat tuottaneet 7,7 % ja korkosijoitukset 5,3 %. Tällä hetkellä tuotto-odotukset seuraavalle 10 vuodelle ovat matalammat. Osassa korkosijoituksista jopa negativiset.

Korot nousevat kohta – miten siihen kannattaa varautua?
Inari Härmälä

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että myös markkinakorot, kuten Suomessa asuntolainoissa yleisesti viitekorkona käytetty 12 kuukauden Euribor-korko, tulevat myös nousemaan. Tämä puolestaan vaikuttaa monissa asuntolainoissa siihen, kuinka suuriksi asuntolainan kuukausierät muodostuvat. Suomalaisten asuntolainoista yli 90 prosenttia on sidottu Euribor-korkoihin, joten markkinakorkojen muutokset välittyvät nopeasti asuntolainojen korkoihin.

Aloita kuukausisäästäminen
Säde Harjula

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Rahastot ja rahastosijoittaminen
Kai Reijonen

Sharevillen suomalaisten top-jäsenten omistetuimmat rahastot sekä Nordnetin suomalaisten asiakkaiden ostetuimmat rahastot heinäkuussa 2019 tilien lukumäärän mukaan, poislukien Superrahastot. Listat päivitetty 2.8.2019. * Sharevillen top-jäsenet koostuvat siitä jäsenten kymmenyksestä, jonka salkuilla on korkein riskikorjattu tuotto viimeisen vuoden aikana. ** Nordnet Smart -salkut lanseerattiin vasta hiljattain, joten niille näytetään kehitys vuoden alusta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*