Kysymyksiä rahan lainaamisesta

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vertailet lainat ja hae lainaa nyt
Mikael Oiva

Vastuuvapauslauseke: Financer.com (“me”) ei ole lainanantaja tai pankki emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme lainojen, luottokorttien, säästötilien, vakuutustuotteiden ja muiden rahoituspalveluiden riippumattoman ja itsenäisen hintavertailun. Emme ole vastuussa sivustolla, lainakoroissa tai muussa tiedossa esiintyvistä virheistä – hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Lainaa rahaksi
Sirkku Palo

Olen lisännyt tänne myös pikalaina osion. Osaksi siksi, että pikalainat ovat jo osa rahoitusmarkkinoita ja osaksi siksi, että aiemman toiminnan seurauksena näille sivuille tulee aina silloin tällöin myös pikavippien etsijöitä. En suosittele pikavippien ottamista, mutta tiedän että niitä otetaan joka tapauksesta varoitteluistani huolimatta. Silloin on ainakin parempi, että otetaan sellainen jossa on vähiten kuluja. Hirmuisia ne ovat joka tapauksessa.

Lainasanasto
Olivia Lipponen

Luottokelpoisuusarvion tekeminen aina ennen lainan myöntämistä on pankin lakisääteinen velvollisuus. Arvion tulos kertoo todennäköisyyden sille, pystyykö asiakas hoitamaan lainavelvoitteensa pankille. Arvion pohjana käytetään asiakkaalta kysyttyjä hakemustietoja, pankin omia tietoja asiakkaasta sekä lain sallimien ulkopuolisten rekisterien tietoja asiakkaasta. Yleensä rinnakkaishakijan/yhteishakijan lisääminen parantaa luottokelpoisuusarviota ja parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa sekä laskee lainan hintaa.

Näin vertailet lainoja oikein – 5 vinkkiä
Isko Ilves

Vakuudeton laina sopii hyvin silloin, kun lainan summa on pieni. Nämä lainat ovat yleensä kulutusluottoja, jotka soveltuvat esimerkiksi uusien huonekalujen hankintaan, remottikulujen kattamiseen tai pieneen irtautumiseen loman merkeissä. Kulutusluotot voivat olla kertaluottoja, jolloin nostettava lainasumma maksetaan kerralla tilillesi ja maksat lainan takaisin kuukausierissä. Kulutusluotto voi olla myös joustoluotto, jolloin käyttöösi myönnetään tietty määrä luottoa. Joustoluottoa voit nostaa tarvittaessa suoraa tilillesi myönnettyyn maksimimäärään asti. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun et aivan tarkkaan tiedä, kuinka paljon esimerkiksi pienen mökkiremontin kustannukset tulevat olemaan. Laina.fi -sivuilla pääset tutustumaan joustavaan Käyttölainaan sekä arjen hankinnoissa auttavaan Kertalainaan.

Ready to get started ?
Joni Soro

We provide customized concierge services urabitur et risus interdum sapien feugiat tristique. Nam sit amet dolor eu massa gravida lacinia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*