LähiTapiolasta saat monipuoliset vakuutukset ja kattavat pankkipalvelut. L

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Koiravakuutus
Joni Soro

Ota aina asiakas- ja vakuutusnumerosi mukaan, kun asioit eläinklinikalla, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Pääset helpolla, koska maksat korvattavista hoidoista vain vakuutuksen omavastuuosuuden. Loppusumman klinikka laskuttaa suoraan LähiTapiolalta.

Suorakorvauspalvelu toimii jo yli sadalla pieneläinklinikalla ympäri Suomen. Lähimmän suorakorvausklinikkasi löydä oman LähiTapiolan alueyhtiösi yhteystiedoista.

Työkykypalvelu
Sirkku Palo

Työkykypalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka tavoitteena on parantaa henkilöstön työkykyä ja yrityksen tuottavuutta. Laajensimme nyt ennestään Työkykypalvelun tarjontaamme. Lisäsimme mukaan mahdollisuuden hankkia työterveyshuollon vakuutuksen avulla. Palvelun käyttö on helppoa TerveysHelppi-palvelumme kautta.

LähiTapiolan yrityspalvelut
Outi Laitinen

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*