Laina eläkeläiselle

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa eläkeläiselle
Valtter Ranta

Eläkeläisenä on syytä kiinnittää huomiota laina-ajan pituuteen sekä lainan määrään, sillä tulevia elinvuosia ei välttämättä ole yhtä paljon kuin esimerkiksi nuorella parilla asuntolainaa hakiessa. Tämän vuoksi ei ehkä kannata ottaa kovin suurta lainaa eikä pitkää maksuaikaa, jotka voisivat huonossa tapauksessa siirtyä lastenlasten kontolle maksettaviksi. Erityisesti eläkeläisenä on hyvä olla realistinen oman maksukykynsä suhteen, eikä esimerkiksi luottaa liikaa lainamarkkinoiden hyviin olosuhteisiin. On suositeltavaa varautua lainan korkojen mahdollisiin nousuihin jo etukäteen jättämällä ylimääräistä maksuvaraa tilille.

Laina eläkeläiselle – Netistä tai pankista ilman vakuuksia
Justiina Penttilä

Ei ole mitenkään epätyypillistä, että kaikille meille tulee yllättäviä kulueriä ikään tai työpaikkaan katsomatta. Tämä on niin kutsuttu arjen tai elämän laki ja esimerkiksi eläkeläiselle lainan käyttökohde on usein remontti, lomakassan parantelulaina tai terveyskustannuksien paikkailulaina ja niin edelleen: lista on pitkä.

Vertaa 50-50000€ lainat eläkeläisille
Inari Härmälä

Eläkeläiset lienee kokevat työlääksi lainan hakemisen pankista, sillä eläkeläiset ottavat ahkerasti kulutusluottoja. Eniten kulutusluottoja on juuri eläkeläisillä, joissa toisaalta on usein myös maksukykyä verrattuna nuoriin. Kulutusluoton hakeminen on usein paljon yksinkertaisempaa kuin pankkilainan hakeminen, sen voi hakea pankista tai vaikka netin kautta lainantarjoajilta. Katso kulutusluottojen hintoja täältä. Netistä voi hakea jopa 30 000 euron kulutusluottoja.

Matkavakuutus eläkeläiselle – Mikä on edullisin vaihtoehto?
Tiina Kuusela

Rahoitusasiantuntija ja VertaaEnsin.fin toimitusjohtaja Lauri Timgren kehottaa tarkistamaan oman matkavakuutuksen ehdot: ”Premium-tason korteissa on kovat vuosimaksut, mutta edut ovat kattavat. 200 euron vuosimaksu voi tulla edullisemmaksi kuin tavallinen matkavakuutus. Lisäksi luottokorttien matkavakuutukset kattavat usein myös puolison ja muut mukana matkustavat perheenjäsenet, mutta vakuutusyhtiöiden vakuutukset eivät kata puolisoa eivätkä aina mukana matkustavia lapsiakaan.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*