Lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia – Vertailimme 30000 € kulutusluotot!

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia – Ota 30000e kulutusluotto heti netistä
Sinikka Wirtanen

Näin isoissa lainoissa laina-aika on tyypillisesti pitkä ja kuukausierätkin kohtuullisen suuria. Tämän vuoksi lainan ottoa on syytä pohtia erityisen tarkasti. Lainojen yhdistämistä varten otettu laina on lähes aina järkevä, mutta miten arvioida se kannattaako lainaa ottaa esimerkiksi remonttia varten?  Osa yrittäjistä hakee myös hieman suurempaa lainaa toimintaansa varten, ja siten turvaa hetkellisen rahantarpeensa.

Hyvä tapa lähestyä tätä dilemmaa, on laatia rehellinen budjetti, jossa listaa tulot ja menot. Excel on tässä oiva apu. Lainan lyhennyskulut eivät saisi tehdä liian suurta lovea budjettiin, vaan hieman pelivaraakin pitäisi jäädä yllättävien menojen varalta. Muista kuitenkin, että pitkälle laina-ajalle otetuissa luotoissa on usein mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin, joten 15 vuoden ajalle ei tarvitse yrittää luoda pilkuntarkkaa budjettia.

Lainaa 30000 € alkaen 253 € per kuukausi
Timo Laakkonen

Kumppaneidemme lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata mm. lainojen kuluja. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, päätät itse hyväksytkö tarjouksen vai et (palvelun käyttö ei siis sido sinua mihinkään). Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Lainaa 30000 euroa
Veijo Peltola

Vaihtoehtoisesti voit tehdä saman kilpailutuksen Etua.fi -palvelussa tai Rahalaitoksella ja Nordax.fi -palvelussa. Saat näistä kaikista paikoista lainaa 30000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Valitettavasti emme pysty takaamaan mikä lainahakupaikoista tulee sinulle edullisimmaksi, mutta voithan hakea lainaa kaikilta kolmelta taholta ja selvittää itse mistä edullisin laina myönnetään.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*