Lainaa opiskelijalle

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa opiskelijalle
Janne Helminen

Opiskelijan ei onneksi tarvitse olla pelkästään opintotuen ja valtion takaaman opintolainan varassa, Sillä Komplett Bank tarjoaa joustavaa ja edullista lainaa myös opiskelijalle. Komplett Bankin Joustoluotossa on monia varteenotettavia etuja. Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata eli lainasi joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksun osalta, ja voit itse päättää milloin haluat lyhentää lainaasi. Sinun ei siis tarvitse sitoutua kiinteisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin ja määräaikaan, jossa laina maksetaan takaisin. Halutessasi voit maksaa kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut. Joustoluotolla voit hankkia tarvitsemasi tavarat tai ottaa vapaata opiskelusta ja lähteä lomamatkalle. Et joudu pulaan tiukan maksuaikataulun kanssa, vaan voit maksaa lainaa takaisin silloin kun se sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi. 

Komplett Bankin Joustoluotto toimii myös eräänlaisena opiskelijan vararahastona, sillä sinulle myönnetään joustava luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan. Komplett Bankista voit saada luottolimiittiä 1 000 – 50 000 euroa, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lisäksi voit nostaa uudelleen jo takaisin maksamasi lainan eli limiitti joustaa molempiin suuntiin. Jos luottolimiittisi on esimerkiksi 10 000 euroa ja nostat siitä 3000 euroa, niin sinulle jää vielä 7000 euroa limiittiä jäljelle. Mikäli maksat nostamaasi lainaa pois 500 euroa, niin sinulla on käytössäsi 7500 euroa nostettavaa limiittiä.

Opiskelijan arkea
Säde Harjula

Opintojen rahoittamisesta
Iso osa korkeakouluopiskelijoista työskentelee opintojen ohella helpottaakseen rahatilannettaan. Sillä on sekä hyviä että huonoja seurauksia. Töissä opiskelija oppii paljon sellaista, mitä koulussa ei opeteta. Esimerkiksi vastuun ottaminen tulee töiden kautta tutuksi. Vakaat tulot laskevat stressitasoa, ja sitä kautta kouluakin on helpompi käydä. Opinnot saattavat kuitenkin kärsiä liiallisen työnteon takia. Valmistuminen myöhästyy, ja lehdet alkavat kirjoitella laiskoista korkeakouluopiskelijoista, jotka eivät saa opintoja valmiiksi.
Eri näkökulmista katsoen opiskelijan elämä näyttää siis hyvin erilaiselta. Saattaa ihmetyttää, miten eurooppalaiset opiskelijat selviävät samasta, mutta maksavat lisäksi hurjia lukukausimaksuja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*