Lainahakemuksessamme käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa SSL-salausta.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kulutusluotto ilman vakuuksia
Senni Raita

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

SSL-salaus: 3 syytä miksi jokaisen sivuston tulisi käyttää salausta
Gideon Waris

SSL-salauksella tarkoitetaan protokollaa, jolla suojataan tietoliikennettä IP-verkkojen yli. Lyhenne SSL muodostuu sanoista Secure Sockets Layer, joka aiemmin toimi teknisenä protokollana hoitamaan suojausta. Nykyään salaukseen käytetään todellisuudessa tekniikkana TLS protokollaa (Transport Layer Security), mutta SSL-salaus terminä on vakiintunut käyttöön tarkoittamaan salausta palvelimen ja selaimen välillä.

Lainaa 4000 € heti tilille
Esko Sundqvist

Useamman tuhannen euron lainalla voi esimerkiksi päivittää kotia nykyvaatimusten mukaiseksi, eli tehdä pientä ja hieman isompaakin pintaremonttia. Se riittää mainiosti osaan autoilun aiheuttamista kuluista ja esimerkiksi korjauksista, samoin kuin reissuun jopa kaukomaille. Esimerkiksi 4000 euron kokoisella Kulutusluotolla saa ostettua useammankin huonekalun, joten se tuo mukavaa helpotusta esimerkiksi kodinsisustusbudjetin kasvattamiseen. Rahoitustarpeet ovat aina yksilöllisiä ja sinulla on paras mielikuva siitä, kuinka paljon lainaa tarvitset. Siksi löydät Lainastolta useita erikokoisia lainoja aina pienestä Pikalainasta astetta isompaan Joustoluottoon sekä kooltaan jo huomattavasti kookkaampaan Kulutusluottoon asti. Autamme mielellämme valitsemaan, sopisiko sinulle parhaiten Pikalaina, Joustoluotto tai Kulutusluotto.

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus
Säde Harjula

Laurea on ainoa korkeakoulu Suomessa, joka tarjoaa turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutusta. Tämän vuoksi organisaatioilla ja yrityksillä on runsaasti kiinnostusta alan opiskelijoiden osaamista kohtaan. Sinulla onkin opintojen aikana mahdollisuus tehdä monenlaisia projekteja ja kehittämistehtäviä ulkopuolisten kumppanien ja yritysten kanssa. Projektit voivat liittyä esimerkiksi organisaatioiden riskien arviointiin, hallintakeinojen pohtimiseen, turvallisuusjärjestelmien suunnitteluun tai vaikka turvallisuuskoulutusten järjestämiseen. Laurea on myös Suomen johtavia turvallisuustutkimuksen organisaatioita ja sinulla on opintojesi aikana mahdollisuus osallistua erilaisiin rahoitettuihin tutkimushankkeisiin, joissa on mukana sekä opiskelijoita että Laurean henkilökuntaa.

Kulutusluotto 3000 euroa heti tilille
Iivana Oivio

Lainaston myöntämä pikavippi on perinteinen kertaluotto, joka kattaa 100–400 eurolla arjen kuluja. Joustoluotto sen sijaan on 100–3000 euron joustava laina. Se mukautuu asiakkaan tarpeisiin joustavien nostojensa ansiosta. Joustoluottoa hakemalla saa käyttöönsä 2000–3000 euron suuruisen luottorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä. Koska joustoluotto on luottotili, se elää nostojen ja lainalyhennysten mukaan. Kolmas lainatuotteemme on kulutusluotto, joka peittoaa koollaan aiemmin mainitut lainatuotteet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*