Lainahakemus Lainaaja

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Sisäänkirjautuminen
Heikki Nikkilä

Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen nollausta  (Lähetämme sinulle linkin salasanasi uusimiseen sähköpostiisi).

Vertaislaina lainanhakijan kannalta
Lahja Valtonen

Sijoittajalle vertaislaina Lainaan kautta tarjoaa markkinoista riippumatonta tuottoa, kuukausittaista kassavirtaa ja jälkimarkkinamahdollisuuden lainoille. Vertaislainat ovat loistava tapa sijoitussalkun hajautukseen. Lue lisää vertaislainoista sijoittajan kannalta.

Miten hakea lainaa?
Maila Hirvonen

Lainaajan vertaislaina on lainaa tavallisilta ihmisiltä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takauksia. Voit määritellä sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Näin saat juuri sinulle sopivan takaisinmaksun kuukausierän. Hakemus ei edellytä sitoutumista, joten jos löydät edullisemman lainan, voit peruuttaa lainasi ilman kustannuksia. Lainasummat 800-6000€ ja korot jopa 6%.

Lainaajan käyttöehdot
Mikael Oiva

VERKKOPALVELU: www.lainaaja.fi
LAINANHAKIJA: Vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on kiinteä osoite ja pankkitili Suomessa tai Suomeen rekisteröity yhteisö, jonka Vertaislaina Oy on hyväksynyt lainanhakijaksi.
LAINANOTTAJA: Jäsen joka on tehnyt lainahakemuksen ja hyväksynyt saamansa tarjouksen.
SIJOITTAJA: Jäsen joka on rekisteröitynyt ja tehnyt oman tarjouksensa lainaan verkkopalvelussa. Voi tarkoittaa myös useampaa Sijoittajaa, jotka ovat sijoittaneet saman Lainanottajan samaan lainaan.
LAINAAJA: Vertaislaina Oy, y-tunnus: 2321467-7, Kristiinankatu 5 B 9, 20100 Turku
ASIAKKUUSTILI: Jäsenen henkilökohtainen asiakkuustili Lainaaja.fi-palvelussa.
LUOTTOTIEDOT: Jokaiselta lainanhakijalta tarkistetaan maksuhäiriötiedot Suomen Asiakastieto Oy:lta tai Bisnode Finland Oy:lta.
LUOTTOPÄÄTÖS: Hakijan saama päätös lainahakemuksen myöntämisestä. Laina myönnetään mikäli Sijoittajat ovat tarjonneet lainahakemukseen. Lainahakemusta ei listata mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä.
JÄSEN: Palveluun rekisteröitynyt käyttäjä jolla on oma Asiakkuustili käytössään.
LAINASOPIMUS: Sopimus jonka Lainanottaja ja Sijoittaja ovat allekirjoittaneet sähköisesti ja sopineet lainasumman, koron, takaisinmaksuajan ja maksuehdot.
MAKSUTILI: Tili, jolle Lainanottaja maksaa takaisin lainapääoman ja koron.
TARJOUS: Sijoittajan tekemä sitova tarjous lainanottajalle sisältäen rahamäärän sekä halutun koron.
KÄÄNTEINEN HUUTOKAUPPA: lainaan tehtävistä tarjouksista mukaan otetaan alhaisimmat korkotarjoukset

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*