Lainahakemus Lainamaailma

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kilpailuta lainat aina 70 000 euroon asti ilman vakuuksia
Antero Mäntylä

Lainanvälittäjät toimivat sinun eduksesi. Laaja yhteistyöverkostomme, johon kuuluu lukuisia luotettavia ja tunnettuja pankkeja sekä lainamyöntäjiä, tekevät sinulle aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Sen sijaan, että itse täyttäisit lukuisia lainahakemuksia eri sivustoilla, täytät sivustollamme ainoastaan yhden hakemuksen tavoittaaksesi kaikki merkittävimmät lainanmyöntäjät. Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Saat nähtäväksesi useita eri tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman – tai olla valitsematta yhtäkään. Kauttamme saat lainan varmemmin, nopeammin ja edullisemmin lähes aina. Esimerkkejä luotettavista lainanvälittäjistä Lainamaailma sivuston lisäksi ovat yhteistyökumppanimme Rahalaitos ja Lainaa24.

Lainamaailma.fi
Valtter Ranta

Lainamaailma.fi palvelussa asiakas pystyy seuraamaan lähes reaaliajassa lainanhakuprosessia. Oman sivuston kautta voi nähdä jo tulleet tarjoukset sekä pankit, joissa hakemus on vielä käsittelyssä. Sopiva lainatarjous on myös helppo hyväksyä Lainamaailma.fi kautta, mutta tarjoukset eivät kuitenkaan velvoita ottamaan lainaa. Lainamaailman kautta on helppo hakea pikalainaa ja tehdä siinä samassa nopea lainavertailu. Luottojen yhdistäminen onnistuu myös, joten jos on kertynyt paljon pikalainoja, niin ne voi lainamaailman avulla yhdistää yhdeksi isoksi lainaksi, jolloin lainanhoitokulut yleensä pienenevät ja lainan hoitaminen selkiytyy. Lainan hakeminen netistä on nykyään vaivatonta, kun on kyse vakuudettomista lainoista. Voidaankin puhua todellisista pikalainoista, kun laina voi olla tilillä jo muutamien minuuttien päästä lainahakemuksen lähettämisestä. 

Lainahakemus
Joni Mäenpää

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 8,64 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,32 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 240 €, eli 204 €/kk. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Lainamaailma – Laina enintään 70 000 €
Albert Penttinen

Laina on koroton ja nopea saada. Pääset seuraamaan hakemuksen käsittelyä Lainamaailma Online-palvelun kautta. Näet missä rahoitusyhtiöissä hakemus on käsittelyssä ja millä summilla. Ammattimaiset asiakaspalvelijat auttavat lainasi joka askeleen kanssa ja vastaanottavat toiveita ja kysymyksiä koskien lainaasi. Voit saada useita lainapäätöksiä jo muutamassa minuutissa. Lainamaailma Online-palvelussa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja usein jopa hyväksyä kyseisen lainan sekä saada rahat tilillesi saman päivän aikana. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Sinulta ei veloiteta palvelumaksuja tai muita kuluja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*