Lainahakemus Limiitti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tietoa SaldoLimiitistä
Hemminki Järveläinen

SaldoLimiitti on jatkuvaluonteinen laina, jolta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan pienissä erissä tai vaikka koko lainan kerralla. Hakiessasi lainaa sinulle voidaan myöntään 2000 € luottoraja, jolta nostot tehdään tekstiviestillä tai MySaldossa. Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti (klo 7 – 23 välisenä aikana), kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainapäätöksen. Uuden noston voit tehdä samantien, huomenna tai vaikka parin viikon päästä, aina tarpeesi mukaan.

Limiitti – Nosta pikalainaa 100-2000€
Justiina Penttilä

Tälläisiä 24h luottotilejä ei ole markkinoilla kuin muutama, mutta yksikään niistä ei tarjoa niin suurta ensilainaa kuin Limiitti. Asiakaspalvelusta meillä on myös hyviä kokemuksia ja nyt uuden live-chatin ansiosta kysymyksiin voi saada nopeammin vastauksen.

Limiitti
Mariitta Harjula

Kaksi asiaa jotka erottavat Limiitti.fi palvelun muista lainapalveluista, ovat ne että he tarjoavat ensimmäisen lainan ilman mitään nostokuluja ja se, että jatkossa he voivat siirtää lainaa asiakkaan tilille mihin kellon aikaan tahansa.

Hae lainaa – ota käyttöön SaldoLimiitti
Ilona Toivonen

SaldoLimiitti-lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii, lainapalvelumme on aina avoinna. Tarvitset vain pankkitunnuksesi ja hetken aikaa. Perinteiseltä paperisodalta vältyt, sillä ylimääräisiä palkka- tai tulotositteita sinun ei tarvitse meille lähettää. Lainapäätöksen saatuasi voit tehdä nostoja kirjautumalla MySaldoon tai missä ja milloin vain tekstiviestillä. Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa heti tilillesi klo 7 – 23 välisenä aikana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*