Lainahakemus Omalaina

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa 100€ heti
Armas Ojala

Lainaa 100 eurolle haetaan tyypillisesti, kun on tarvetta siirtää laskujen eräpäiviä hieman eteenpäin. Tämän suuruinen pikalaina soveltuu myös hyvin illallistreffien rahoittamiseen, kun on merkkipäivä käsillä. Niin ikään vuoden juhlapäiviin saa helposti hankittua jo riittävän suuruisen lahjaiden juhlasankareille. Hae lainaa 100€ sivun yläosasta ja näytämme sinulle parhaat tarjoukset kulutusluottojen ja tililuottojen osalta – sinun on helppo valita itsellesi sopivin!

Usein kysytyt kysymykset
Outi Laitinen

OmaLaina.fi kilpailuttaa lainahakemukset usean luotonantajan kesken. Luottopäätöksen tekee kuitenkin aina luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa päätökseen tai tiedä syytä hylätylle lainahakemukselle. Usein negatiivinen luottopäätös johtuu siitä, että luotonantajan kriteerien perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Lainaa heti tilille
Sinikka Wirtanen

Lainan hakemisen jälkeen lainahakemus lähetetään SSL-suojattujen yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätöksen heti. Valitsemme sinulle edullisimman mahdollisen luotonantajan, jolle lainahakemus jätetään avoimeksi. Luotonantajasta riippuen lainahakemus varmistetaan joko pankkitunnuksilla tai sähköpostiin lähetettävällä lainasopimuksella. Erityisesti suoraa pankkitunnistautumista käyttävät luotonantajat maksavat yleensä lainat heti tilille. Viikonloppuisin lainanmaksuun saattaa kulua aikaa kolme päivää.

Pikalaina netistä
Albert Penttinen

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen yhdistämiseen yhdistelylainana. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron. Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.

OmaLaina.fi yhteistyökumppanit
Olivia Lipponen

OmaLaina.fin yhteistyökumppaneina on pankkeja ja muita vakavaraisia rahoituslaitoksia, jotka myöntävät Suomessa lainaa. Kilpailutamme lainahakemuksesi ja etsimme yhteistyökumppaniemme joukosta sinulle parhaan lainatarjouksen / lainatarjouksia. Lainahakemuksen tekeminen on täysin maksutonta ja saat yhdeltä tai useammalta yhteistyökumppaniltamme heti vastauksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*