Lainahakemus SuomenYhdistelylaina

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Löydä edullisin yhdistelylaina kilpailuttamalla – Säästä velkojen maksussa
Janita Kivelä

Jos luottotietosi ovat menneet, mutta haluat silti saada yhdistelylainan, on tähän muutama vaihtoehto. Voit hakea apua velkakierteeseen Takuusäätiöltä, joka voi vakuuttaa järjestelylainan 34 000 euroon saakka. Tämä on nimenomaan velkajärjestelyn keino, ja siihen on haettava Takuusäätiön kautta. Järjestelylainan saamiseen on myös jonoa, joten lainaa ei tule saamaan nopeasti. Toinen vaihtoehto lainojen yhdistelyyn ilman luottotietoja, on oman kunnan sosiaalinen luotto. Tätä voi saada korkeintaan 15 000 euroa, ja sen saaminen riippuu omasta kotikunnasta. Tämänkään saaminen ei ole helppoa, mutta voit tarkistaa oletko oikeutettu tähän ottamalla yhteyttä kotikuntaasi.

Usein kysytyt kysymykset
Sinikka Wirtanen

Yhdistelylainaa voi pankin tai rahoitusyhtiön kautta hakea kuka tahansa, jolla on tarvetta usean pienen lainan yhdistämiseen. Hakijalla on oltava luottotiedot kunnossa, ja usein myös vakituinen työpaikka vaaditaan. Mitään tiettyjä kuukausituloja ei kuitenkaan vaadita, eikä yhdistelylainan hakemiseen ole muita vaatimuksia, kuin täysi-ikäisyys. Hakijalla on myös oltava suomalainen pankkitili, sekä osoite Suomessa. Tärkein kriteeri haettaessa on se, että hakijalla on useita lainoja, joiden maksuun hän haluaa helpotusta. Jos luottotiedot ovat menneet, voi yhdistelylainan sijaan saada Takuu-Säätiöltä järjestelylainan, tai oman kotikunnan kautta sosiaalisen luoton.

Suomenyhdistelylaina.fi-palvelukuvaus
Senni Raita

Olemme ottaneet tietojen käsittelyjen turvallisuudessa huomioon alan standardit tekniikan osalta ja toteuttaneet ennalta ehkäisevät toimet. Käytämme useita kerroksellisia turvallisuustoimintoja, joilla estämme ulkopuolisten pääsyn sinun tietoihisi ja suojelemme tietojasi menetyksen, väärinkäytön ja laittoman käytön varalta. Kaikki tiedot, jotka annat Suomenyhdistelylaina.fi:n hakemuksen mukana on suojattu TLS (entinen SSL) salausprotokollan avulla. Vain valituilla työntekijöillä on pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin, joita LVS Brokers Oy pitää, ja pääsy myönnetään vain välttämättömissä tapauksissa. Kaikki meidän yhteistyökumppanimme (kaikki luotonantajat) noudattavat tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi, kun he käsittelevät dataa meidän puolestamme. Muita turvallisuuteen liittyviä käytäntöjä ovat esimerkiksi palomuurit, turvalliset tilat ja kulunvalvontajärjestelmät.

SuomenYhdistelylaina – Laina enintään 60 000 €
Lahja Valtonen

Suomen Yhdistelylaina kilpailuttaa eri lainantarjoajat puolestasi. Yhdistelylainalla tarkoitetaan sitä, että vanhat, eri suuruiset ja eri koron omaavat lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tällöin lainan korko pienenee, eikä maksuja tarvitse tehdä enää usealle eri tasolle – maksat pois vain yhtä lainaa. Yleensä mitä pienempi laina on, sitä suurempi on sen korko. Yhdistettäessä lainat yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi säästää selvää rahaa joka kuukausi, kun korot pienenevät huomattavasti. Näin ollen oma talouden hallinta tulee helpommaksi ja edullisemmaksi. Näin säästät rahaa myös arjen muihin menoihin. Lainoja voi yhdistellä jopa 60.000 euron saakka. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. Suomen Yhdistelylainan todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % ja 50,5 %. Voit valita palvelun tarjoamista vaihtoehdoista itsellesi parhaan vaihtoehdon ja yhdistellä lainasi helposti ja luotettavasti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*