Lainahakemus Vivusjousto

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vivusjousto
Hilkka Siltala

Vivusjouston joustotili on kuin virtuaalinen luottokorttisi. Se milloin ja kuinka suuria nostoja teet, on täysin sinun päätettävissäsi. Nostitko eilen 100 euroa ja nyt haluaisit nostaa 100 euroa lisää? Se onnistuu! Voit aina käyttää luottotiliäsi luottorajan puitteissa kuten haluat. Ja maksaessasi luottoa takaisin, vapautuu sinulle sitä samalla myös uudelleen käytettäväksi.

Vivusjousto
Mariitta Harjula

Vakuudeton laina sopii kaikille, sillä monella ei ole kertynyttä omaisuutta, jota voisi käyttää vakuutena. Myöskin henkilötakaajia on hankala saada. Moniin pankkilainoihin vaaditaan takaus, joten ne eivät sen vuoksi sovi kaikille. Joustoluotto onkin hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka ei saa vakuudellista lainaa. Vivuksen joustoluotolle ei koskaan vaadita vakuuksia. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Se tapahtuu nettihakemuksen kautta. Hakemuksessa kysytään hakijan perustietoja. Hakijan tulee myös tunnistautua pankkitunnuksilla. Sen lisäksi hakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan tulot. Hakijalla tulee nimittäin olla säännöllisiä tuloja joko palkan tai eläkkeen muodossa. Hakijalla täytyy myös olla luottotiedot kunnossa, jotta lainahakemus voidaan ottaa käsittelyyn. Hae siis joustoluottoa jo tänään ja ylläty sen edullisesta korkotasosta.

Vivus – Jousto
Sanelma Heiskanen

Nostetun luoton määrä 2000 €,  Laina-aika 12 kk,  Luottokustannukset yhteensä 1020 € , Takaisinmaksettava summa 3020 €, Luoton vuosikorko 102 %,  Todellinen vuosikorko 166,17 %.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*