Lainahakemus WebFinance

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Täytä lainahakemus
Heimo Tuomainen

Ennen kuin voit hakea lainaa, sinun on aktiivisesti hyväksyttävä ehdot ja sähköposti- ja tekstiviestien vastaanotto. Valitse “KYLLÄ” -vaihtoehto seuraavan kohdan yläpuolelta.

WebFinance
Ossian Lappi

Tämän jälkeen voit tutustua saamiisi tarjouksiin ja vertailla niitä, saat myös itse päättää kaikessa rauhassa haluatko hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista.

WebFinance
Aatto Paananen

Taulukon luvut ovat suuntaa antavia, sillä WebFinance tekee yhteistyötä useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten lopullisen kuukausierän tietäminen etukäteen on täysin mahdotonta.

Arvostelussa WebFinance
Antero Mäntylä

WebFinancen toiminnan taustalla pyörii monta eri pankkia, näiden kautta yritys kilpailuttaa asiakkaan lainahakemuksen ja saa aina parhaimman tarjouksen asiakkaan hyväksyttäväksi.
Asiakkaiden ei ole pakko hyväksyä tarjottuja tarjouksia, ne ovat vain tarjouksia josta näet minkälaista lainaa olisi mahdollista saada haluamallesi summalle.

WebFinance
Jutta Vesa

Koska kyseessä on lainanvälityspalvelu jonka kautta saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, saattaa myös lainanhakijaa koskevissa vaatimuksissa olla eroja eri palvelujen kesken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*