Lainalaskuri

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainalaskuri
Jaakko Kaila

Kun olet laskenut sopivan lainan lainalaskurilla, voit tehdä lainahakemuksen verkossa. Lainan sopimusten allekirjoitus käy vaivattomasti vaikka kotoa käsin, sillä lainaneuvottelu ja allekirjoitukset voidaan hoitaa alusta loppuun verkossa. Sähköinen allekirjoitus tehdään OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

Lainalaskuri
Heikki Nikkilä

Termi vuosikorko (APR) kuvaa koko vuoden korkoa (vuositasolla), eikä vain kuukausimaksua, joka helposti sekoittuu lainan, asuntolainan, luottokorttin, jne maksuihin. Lainan ehdot ovat virallisia, oikeudellisia määritelmiä joissakin maissa tai lainkäyttöalueilla, mutta yleisesti sanottuna nimellinen vuosikorko on yksinkertainen korko (vuoden ajalta). Todellinen vuosikorko on maksut + korko (laskettuna yli vuoden ajalta). Nykyään myos pikavipeistä pitää ilmoittaa niiden todellinen vuosikorko (lakimuutos 02.1.2010 kuluttajansuojalain muuttamisen yhteydessä).

Lainalaskuri
Eriika Lassila

Vaihtuva korko on Euribor-korko tai Prime-korko ja vaihtuvuus tarkoittaa sitä, että lainan korko voi nousta tai laskea sen mukaan, miten markkinat kehittyvät. Euribor on näistä kahdesta yleisempi ja sillä tarkoitetaan euroalueen rahamarkkinoiden viitekorkoa. Euribor-korkoja on eripituisia. Pituus, esim. 12 kk, kertoo siitä, kauanko korko varmasti pysyy muuttumattomana. Euribor-lainoihin voi halutessaan ottaa korkokaton, mikä tarkoittaa sitä, että lainan korko ei voi nousta yli etukäteen sovitun korkokaton. Prime-korko on jokaisen pankin oma viitekorko, jota voidaan muuttaa ainoastaan pankin hallinnollisella päätöksellä. Koron suuruteen vaikuttavat yleinen korkotaso, inflaatio ja talouden tulevaisuuden näkymät.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*