Lainan hakijalle asetetaan usein erilaisia ehtoja.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Mistä lainaa heti tilille?
Terttu Uosukainen

Kuten jo aiemmin mainittiin niin tähän tulee panostaa varsinkin suuremmissa lainoissa joissa maksuaika voi olla jopa yli kymmenen vuotta. Maksuaikataulun suunnittelu kannattaa aloittaa huolellisella kotitaloutesi budjetoinnilla. Tämä tarkoittaa sitä että lasket mahdollisimman tarkasti kaikki tulot ja menot joita kuukaudessa tapahtuu taloudessasi.Kun tiedät tarkasti miten paljon sinulle ylimääräistä jää käteen on lyhennysten koko huomattavasti helpompi määritellä ja sen jälkeen voit myös laina-ajan helpommin arvioida. Maksusuunnitelmaa kannattaa hioa koska kyseessä on iso kasa euroja mikäli päädyt tekemään itsellesi huonon sopimuksen.

Oman talouden suunnittelu ja todellisten kulujen laskeminen on kannattavaa aina ennen lainan tai pikavipin ottamista, koska silloin tiedät sinun taloutesi rajat euro määräisesti. Näin varmistat että takaisinmaksu hoituu kivuttomasti eikä luo turhaa paineetta arkeen ongelmien, tai liian tiukan rahatilanteen muodossa. Liian tiukka takaisinmaksu suunnitelma voi aiheuttaa haasteita yllättävien tilanteiden sattuessa, eli kannattaa laskea lainan lyhennys niin että on talouteesi jää vähän euroja lyhennyksen maksettuasi.

5+1 hyvää syytä valita Käyttölaina
Timo Laakkonen

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Luottorajasi toimii kuin luottokortti. Takaisinmaksu toimii myös luottokortin tavoin, voit maksaa vähimmäissumman 10% tai vähintään 50€ kuukaudessa. Lainalaskurisivulta näet miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia kampanjoista mm. nostokuluttomien nostojen ja lyhennysvapaiden kuukausien muodossa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*