Lainan lyhennys

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainan lyhennys
Kaleva Vepsäläinen

Pankkilainoissa ylimääräiset lyhennykset onnistuvat helposti ja nopeasti verkkopankin kautta. Eri rahoitusyhtiöihin voi olla toisinaan syytä ottaa yhteyttä jos lainan haluaa maksaa kokonaisuudessaan pois. Monissa tapauksissa yhtiö lähettää tällaisessa tilanteessa erillisen laskun, johon on merkitty summaksi lainan määrä kokonaisuudessaan. Kuten ylipäätään lainoihin liittyen, kannattaa tässäkin tapauksessa perehtyä lainan ehtoihin huolellisesti välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä. Jo ennen lainan hakemista kannattaa varmistua, että valitsee kaikkein järkevimmän lainavaihtoehdon itselleen. Tässä auttaa Financer.comin vertailutyökalu.

Lomamatkalle, vaikka lainan lyhennys on vielä kesken?
Olivia Lipponen

Loma töistä on elintärkeää sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvointimme kannalta. Mutta kannattaako lomamatkalle lähteä, jos on vasta esimerkiksi aloittanut asuntolainan maksun, tai jos lainaa on muuten vain paljon? Monen omatunto saattaa olla sitä mieltä, että lomamatkalle ei kannata lähteä, jos niskassa on iso velkataakka, mutta toisaalta täysin huviton lainan maksuun keskittyvä elämäkään ei välttämättä ole hyvä idea. Paras ratkaisu lomamatkan ja lainan maksun väliseen dilemmaan voikin olla keskitien löytäminen kalliin loman ja lomalle lähtemättä jättämisen välillä. Vinkkiemme avulla voit nauttia lomasta, vaikka lainanmaksu olisikin vielä kesken!

Opintolainavähennys
Iivana Oivio

Vähennys tehdään veroista. Jos vähennyksen määrä on suurempi kuin verojesi määrä eli koko summaa ei voi vähentää veroista, syntyy vähentämättä jääneestä osasta opintolainavähennyksen veroalijäämä. Verohallinto vähentää sen automaattisesti ilman eri vaatimusta seuraavien 10 vuoden aikana. Tutkinnon suorittamisvuodesta on kuitenkin saanut kulua korkeintaan 15 vuotta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*