Lainavakuutus voi pelastaa perheen talouden maksuvaikeuksien sattuessa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Aasa-Lainavakuutus
Heikki Nikkilä

Lainavakuutus antaa turvan kuolemantapauksen varalta ja toimii kuten henkivakuutus. Iso osa asiakkaistamme onkin päätynyt ottamaan vakuutuksen saadakseen turvaa pahinta varten. Lainavakuutus ottaminen lainaan on vapaaehtoista ja ei vaikuta lainanmyöntöön tai muihin lainaehtoihin. Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain lainanmaksun yhteydessä. Vakuutus on myös irtisanottavissa koska tahansa. Vakuutus on voimassa 75 ikävuoteen saakka.

Lainan takaisinmaksuturva
Mailis Kaila

Vakuutus kattaa merkittävimmät lainanottajan riskit, joihin jokaisen on järkevää varautua. Jos esimerkiksi joudut pitkittyvälle sairauslomalle töistä, sinusta tulee työtön tai puolisosi menehtyy, saat vakuutuksen turvin apua lainan takaisinmaksuun tai maksamme jäljellä olevan vakuutetun lainan kokonaan pois. Näin sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Lainavakuutus – Turvaa lainan takaisinmaksu
Sinikka Wirtanen

Jos harkitset lainaturvavakuutusta, vakuutusvertailu on järkevää ja kun teet sen kerran, voit suorittaa säästöoperaation kaikkiin olemassa oleviin vakuutuksiin ja euroja saattaa jäädä tilille aikaisempaa enemmän. Kannattaa myös miettiä, ottaako lainavakuutus vai henkivakuutus asuntolainan varalle ja yleisesti vakuutusjärjestelyitä, sillä on olemassa paljon eri paketteja, joilla voi maksimoida hyödyt ja minimoida kulut.

Omaisuusvakuutus
Sointu Markkula

Ilman yrittäjää ei ole yritystäkään. Vaarantuuko yrityksesi liiketoiminta, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos loukkaannut vakavasti tai kohtaat ennenaikaisen työkyvyttömyyden? Ratkaisumme yrittäjän omaksi turvaksi suojaa perheen, toimeentulon sekä yrityksen jatkuvuuden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*