Laskureita raha-asioihin

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Raha
Sirkku Palo

Laskurini.fi -sivustolta löydät laajan valikoiman ilmaisia laskureita, jotka helpottavat arkipäivän pulmatilanteita. Laskurit ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä.

Jos havaitset sivustolla virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille niin teemme korjaukset mahdollisimman pian. Myös kehittämisehdotukset ovat arvokkaita.

Raha-asiat Thaimaassa
Albert Penttinen

Yleensä pankit ja lailliset rahanvaihtopisteet tarjoavat parhaan vaihtokurssin. Raha-automaatit hyväksyvät Visa/Visa Electron –nostoja Thai Bahteiksi,  ja automaatteja on joka puolella Thaimaata suuremmissa kaupungeissa. Jotkut rahanvaihtopisteet antavat luottokorteille käteisennakkoa hyvin kurssein, tosin tästä peritään palvelumaksu. Vaihtokurssi on perinteisesti ollut reilusti parempi Thaimaan päässä verrattuna Suomen rahanvaihtopalveluihin. Esimerkiksi Vasu Exchange on tarjonnut kilpailukykyisä vaihtokursseja paikanpäällä, ja on yleensä pankkeja edullisempi, joten kannattaa tehdä vertailua jo ennen matkaa ja toki paikanpäällä.

Vieraskynä: Kuinka hoitaa raha-asiat parisuhteessa?
Yrjänä Niskanen

Toinen vaihtoehto on, että kulut suhteutetaan tuloihin. Näin se kumpi tienaa enemmän, kantaa myös isomman vastuun yhteisistä menoista ja vähemmän tienaava vähemmän. Näin kummallekin jää myös omaa rahaa käyttöönsä. Kulut voidaan jakaa suoraan prosenteissa esim. toinen maksaa 70% ja toinen 30% kuluista. Näin monesti tekevät taloudet, joilla on isot tuloerot tai toinen on esimerkiksi äitiyslomalla, työttömänä jne., eikä pysty täysin tasan menevään jakoon kulujen osalta. Toisaalta voi myös olla, että pariskunnan toinen osapuoli haluaa esimerkiksi asua kalliimmassa asunnossa, kuin johon toisella on varaa ja siksi on myös valmis maksamaan tästä suuremman osuuden. Sopivan kulujen jaon osuuden sopii pariskunta itse, siihen ei pitäisi muiden mielipiteiden antaa vaikuttaa.

Pankkiasiat.fi
Seem Soininen

Lainalaskurin jokainen kenttä on kommentoitu ja neuvoo lisää tietojen syöttämisessä. Lataa lainalaskuri vapaasti omaan käyttöösi alta. Jos haluat vertailla miten eri lainan lyhennystavat (annuiteetti, tasaerä jne.) vaikuttavat maksettuihin korkoihin, katso havainnollistava lainojen lyhennystapalaskuri. Saatavilla myös muita laskureita, kuten lainamäärälaskuri, lainanjakolaskuri, lainakorkolaskuri sekä monia muita laskureita.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*