Laskuri on kätevä apu talouden suunnitteluun.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Budjettilaskuri
Tiina Kuusela

Kotitalouden budjetin suunnittelussa voi käyttää avuksi budjettilaskuria. Laskurin avulla saat tarkasti selvitettyä kuukausittaiset tulosi ja menosi sekä mahdollisesti yli jäävän rahan. Muistathan laskea tuloihin mukaan kaikki mahdolliset tulot: palkat, tuet, vuokratulot ja niin edelleen. Älä myöskään huijaa itseäsi menojen kohdalla. Jos merkitset menosi laskuriin vain omien arvioidesi perusteella, tulee menot helposti merkittyä alakanttiin. Pidä kirjaa kaikista menoistasi esimerkiksi kuukauden ajan ja merkitse laskuriin tarkat summat. Muista merkitä menoihin myös lainojen takaisinmaksuerät. Kun olet merkinnyt menosi laskuriin, jälkeen se laskee, kuinka paljon sinulla jää jäljelle tuloistasi kaikkien kuukauden menojesi jälkeen.

Pankkiasiat.fi
Senni Raita

Budjettilaskuri on myös muokattavissa oman talouden tulojen ja menojen mukaiseksi, nimeämällä erät tarvittaessa itse tai lisäämällä omia muutoksia. Kaikki kulut on eroteltu tarkasti omiin kategorioihin, joista näkee kategorian osuuden kokonaiskuluista. Tämä helpottaa oman talouden suunnittelua, mitä kuluja pitäisi vähentää esim. säästöjen kerryttämiseksi tai lopettamalla yli kulujen eläminen. Oman budjetin laatiminen on laskurilla helppoa ja muutoksia on havainnollistettu automaattisesti päivittyvillä kuvioilla kertyneille säästöille ja kuluille.

Kalorilaskuri
Kaleva Vepsäläinen

“Kalorilaskuri on monipuolinen työkalu oman ruokavalioni seurantaan, mikä lajissani etenkin kisakaudella on välttämätöntä. Lisäksi se on voittamaton apuväline ravinto-ohjaustyössäni: millään muulla laskurilla ravintoanalyysien teko ei ole näin helppoa ja nopeata!”

Tulot ja menot tasapainoon
Janne Helminen

Maksuvaikeuksien järjestely on pankkien ja yritysten henkilökunnalle nykyään arkipäivää ja yhteistyöhalua arvostetaan. Pyydä pitkäaikaisempaa maksusuunnitelmaa ja viivästyskorkojen jäädyttämistä.Neuvottele velkojien kanssa velkojen järjestelymahdollisuuksista

Luottoihin kannattaa neuvotella uusi maksusuunnitelma

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*