Leadout Oy – Arkiraha

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia
Elina Valtonen

Kulutusluottoa tarjoavia lainayhtiöitä on Suomessa liki 40. Keneltä lainata ja keneltä ei, listaamme kilpailutus- ja vertailupalveluumme parhaat lainapaikat ja luottoyhtiöit, jotta sinä voi tehdä järkevän ratkaisun vähän isomman kulutusluoton valinnassa. Suurin osa 25 lainayhtiöistä, jotka ovat suoraan yhteydessä Arkirahan lainojen kilpailutuspalvelussa myöntävät juuri hieman isompaa ja edullisempaa kulutusluottoa. Pääset helposti ja nopeasti vertailemaan kaikki järkevähintaista lainaa tarjoavat lainapaikat yhdellä hakemuksella.

Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia
Kaisa Järvenpää

Lainaa hakiessa sinulta kysytään noin 20 erilaista kysymystä oman taloustilanteesi selvittämiseksi. Kaikki antamasi vastaukset pisteytetään, tulot ja menot lasketaan yhteen ja luottotietosi tarkistetaan. Kokonaismäärittelyn jälkeen lainayhtiö tekee päätöksen johon vaikuttaa myös hakemasi lainan koko ja laina-aika. Saamasi lainatarjous voi muuttua tulojesi ja menosi jälkeisen käteenjäävän summan perusteella – kk-erä ei voi olla isompi kuin kuussa käteen jäävät tulot. Arkirahasta saat lainapäätöksen aina heti hakemuksen täyttämisen jälkeen useimmiten lainaa heti tilille, mikäli hakemus- ja luottotietosi olivat kunnossa.

Milloin veronpalautukset maksetaan?
Sointu Markkula

Vuoden 2019 veronpalautukset, liittyen verovuoteen 2018, maksetaan asiakkaitten tileille tavanomaista aikaisemmin. Veroehdotuksen saat normaaliin tapaan jo huhtikuussa. Jos et tee ehdotukseen muutoksia, päättyy verotus sinun osalta jo kesäkuun puolella. Tämän mahdollistaa lakiuudistukset ja tietojärjestelmien kehitys.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*