Löydät tiedot muun muassa veroeduista ja vinkkejä asunnon rahoittamiseen.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Myytävät asunnot – Suomen suurin asuntohaku – Etuovi.com
Arja Soro

Etuovi.com on Suomen suosituin ja kattavin asumisen palvelu. Etuovi.comista löydät myytävät asunnot, loma-asunnot, tontit, maa- ja metsätilat sekä autotallit ja varastot. Tarjoamme myös ideoita ja vinkkejä parempaan asumiseen: sisustus, remontti, rakentaminen ja asunnonvaihto.

Myytävät asunnot – Suomen suurin asuntohaku – Etuovi.com
Eeli Kivimäki

Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Miten valmistaudun asuntolainaneuvotteluun?
Joni Mäenpää

Asuntolainaneuvottelu on yksi ensimmäisistä eteen tulevista uusista tilanteista. Lainaa kannattaa hakea, vaikka unelmien koti ei olisi vielä löytynytkään: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, mutta se on hyvä olla olemassa, kun se oikea asunto osuu kohdalle ja haluat tehdä ostotarjouksen. S-Pankin laina-asiantuntijoilta saat tukea myös muun muassa ostotarjouksen tekemiseen ja varsinaiseen kaupantekoon. Alta löydät vinkkejä neuvotteluun valmistautumiseen. 

muun muassa
Seem Soininen

Muun muassa kirjoitetaan erikseen, ei: muunmuassa.

Myy asunto itse helposti ja nopeasti
Eriika Lassila

Tiesitkö, että asunnon omistajana olet vastuussa kaupoista, oli myynnissä mukana välittäjä tai ei. Ei silti huolta – kun julkaiset myynti-ilmoituksesi Etuovi.comissa, olemme tukenasi myynnin alusta loppuun. Lue lisää monipuolisista lisäpalveluistamme, joiden avulla myyt asuntosi itse helposti ja kaikkien sääntöjen mukaan.

Arkistot
Elina Valtonen

Nelli Nelliapila oli ostanut ensiasunnon opintojen päättyessä tammikuussa 2009. Ensiasunnon ostamisesta voit lukea lisää oppaastamme. Nelli asui asunnossa kolme vuotta ennen kuin muutti perheineen isompaan asuntoon helmikuussa 2012. Ensiasuntonsa Nelli laittoi vuokralle. Nelli halusi luopua asunnostaan kokonaan ja päätti myydä sen. Kaupat syntyivät toukokuussa 2014. Nelli sai asunnosta myyntivoittoa, mutta se oli hänelle verovapaata tuloa, koska hän oli asunut omistamassaan asunnossa yhtäjaksoisesti yli kaksi vuotta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*