Lue artikkelimme ja tutustu palveluun.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

ALVEU-palvelu
Janita Kivelä

Arvonlisäverovelvollinen suomalainen yritys voi hakea arvonlisäveron palautusta toisesta EU-maasta ALVEU-palvelussa. Hakemus täytetään ja lähetetään palvelun kautta.
Palautushakemuksen tekemiseen tarvitset laskut ja muut tositteet toisesta EU-maasta yritystoimintaasi varten ostamistasi tavaroista tai palveluista, joista haet arvonlisäveron palautusta.
Lue lisää

Ajankohtaista
Kai Reijonen

Kasvokkain tapaamiset onnistuvat edelleen arkisin toimistollamme klo 9-15, tervetuloa asioimaan! Jos haluat henkilökohtaista neuvontaa toimistollamme, varaathan ajan numerosta 09 4247 5630 tai [email protected]

Siirto-maksu
Mikael Oiva

Siirto-maksuja voivat tehdä kaikki asiakkaat, joilla on käytössään Siirto-maksuihin soveltuva mobiilisovellus. OPn asiakkaat voivat tehdä Siirto-maksuja OP-mobiililla tai Pivolla. Pivolla Siirto-maksuja voivat tehdä myös muiden Siirto-palvelussa mukana olevien pankkien asiakkaat.  Siirto-maksu on tarkoitettu nopeaksi ja helpoksi maksutavaksi kaikille, jotka haluavat siirtää rahaa toisilleen ilman avainlukua reaaliaikaisesti puhelinnumeroa käyttäen.

Treffipalstat syynissä – tässä Suomen 10 parasta treffipalstaa
Heikki Nikkilä

Kirjauduin Suomi 24 treffit ,tein sinne profiilin yritin maksaa S-visa pankkikortilla ,ei käynyt . Selvitin S.pankissa miksi ? Sain saman vastauksen kuin Suomi 24 :stä . ei ole sopimusta , ei voi välittää maksua. Kyllä ne ihmetteli pääkonttorissa ja sanoivat selvittävänsä asian. Katsoin äsken profiili oli siellä , mutta mitä minä tyeen sillä , kun en voi ottaa yhteyttä kontakteihin.
Treffimaisteri. com sivustolla oli myös Suomi 24 , oletteko sama toimeksiantaja ,
Elikä , jos ilmoitan prifiilin ,i en voi maksaa S- Visa kortilla lisäpalveluja ?
Täytin jo kerran Eliitti kumppanit , jotka peruin maksujen sekavuuksien takia .
Ystävällisin Terveisin
vaari
Olen kiernänyt maailmalla 50 vuotta ja maksanut Visalla , aina käynyt kaikkialla
haluan löytää lenkkipolulle kaverin tai muuten vaan yhteisiä hyviä hetkiä

Ajankohtaista
Timo Laakkonen

Verohallinnon 29.1.2018 julkaisussa on hyviä uutisia terveydenhuoltoalan ammattilaisille: Verohallinnon uutisen mukaan jatkossa terveyden- ja sairaanhoitopalvelujen laskuttaminen Eezyn kautta on arvonlisäverotonta silloin, kun toiminnan harjoittajalla on yksityisestä terveydenhuollosta annetun lain mukainen lupa tai toiminnan harjoittaja on merkitty itsenäisenä terveydenhuollon ammatinharjoittajana yksityisten palvelujen antajien rekisteriin (Valveri).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*