Lue asiakaskokemuksia Elisasta ja vertaa puhelinliittymiä sivuilta.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Telia – arvostelu ja tarjoukset
Olivia Lipponen

Telialla on erityisiä tarjouksia alle 28-vuotiaille asiakkaille sekä opiskelijoille. Telia Rajaton 100 M maksaa heille vain 22,90 e/kk ensimmäisten kahden vuoden ajan. Liittymä sisältää rajattomasti dataa kotimaassa, 10 Gt/kk dataa Euroopassa ja 1200 puheminuuttia sekä 1200 tekstiviestiä.

Elisa
Tommi Kuoppala

Nykyisen Elisa Oyj -pörssiyhtiön taustalla on entinen Helsingin Puhelin Oyj, johon on lukuisten yrityskauppojen seurauksena sulautettu lukuisia muita yhtiöitä. Elisan pääkonttori on edelleen Helsingissä. Konsernin markkinoimia brändejä ovat Elisa, Saunalahti ja Kolumbus (ei enää uusien liittymien myyntiä). Yhtiön suurin osakkeenomistaja on Solidium, joka omistaa noin kymmenesosan osakkeista, ja toiseksi suurin on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma. Elisan markkina-arvo vuonna 2015 oli 5,8 miljardia euroa ja se työllistää noin 4200 henkilöä. Ulkomailla Elisa toimii yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa.

ONEPLUS 7 PRO 5G
Sointu Markkula

Mahtavaa suorituskykyä 5G-verkossa

Tietoa Elisasta
Esteri Maijala

Yli 136-vuotisella matkallamme olemme aina hakeneet uutta ja haastaneet vallitsevia käytäntöjä asiakkaidemme hyväksi. Parannamme systemaattisesti tehokkuuttamme ja laatuamme erinomaisin tuloksin. Sitoutunut henkilöstömme, vahva oppimisen kulttuuri ja innovaatiot ohjaavat jatkuvaa kehitystämme, jolla vahvistamme edelleen asiakastyytyväisyyttämme, positiivista vaikutusta yhteiskuntaan sekä taloudellista tulostamme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*