Lue kattava tietopakettimme katevarauksesta.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kattava videorekrytointityökalu
Mikael Oiva

Videohaastattelutyökalumme on rakennettu noudattaen vaativimpia SSL-turva- ja salausluokituksia. Riippumattoman audioinnin ja jatkuvan kehitystyön ansiosta voit olla varma, että saat meiltä aina markkinoiden viimeisimmän teknologian ja turvallisimman videotyökalun.

Tuotemerkit
Eeli Kivimäki

Tuotemerkeistämme löytyy osaavia suomalaisia yrityksiä, kuten Euroopassa tuotettuja vaatteita valmistava Sastalta. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltuja varusteita tarjoaa niin ikään suomalainen Savotta. Maailman laadukkaimpiin jalkinevalmistajiin lukeutuva Haix valmistaa kengät ulkoilijoille sekä eri alojen ammattilaisille työkäyttöön, kuten palomiehille sekä sotilaille. Ympäristöystävälliset ja eettiset retkeilyvarusteet taasen löytyvät saksalaiselta valmistajalta Vaudelta. Valikoimastamme löydät tuotteita ja valmistajia laidasta laitaan, joten älä epäröi kysyä lisää vaatimuksesi täyttävistä tuotteista!

Ortonin vahva tekonivelosaaminen – lue kattava lehtijuttu
Eerika Hyvärinen

Jutussa kerrotaan, kuinka tekonivelleikkaus auttaa nivelrikon aiheuttamiin kipuihin ja liikerajoitteisiin. Usein nämä ongelmat voivat hallita elämää niin paljon, että arjesta on mahdotonta nauttia. Noin 90-95% potilaista on tyytyväisiä lopputulokseen, kun arjen askareiden suorittaminen on taas mahdollista.
Juttua varten toimittaja haastatteli Ortonin ortopedian ylilääkäriä, dosentti Mikko Mannista ja fysioterapeutti Minttu Vartiaa.

Automaatit
Inka Talo

TalletusOtto – automaatilla voit tallettaa käteistä korttiin liitetylle tilille sekä nostaa tuttuun tapaan rahaa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*