Lue lisää eri lainavaihtoehdoista

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Harkitse lainaa hintatakuulla, se on takuulla edullisin – lainaa jopa 50 000 euroa
Lahja Valtonen

Haetulla 7500 € lainalla, 5 vuoden laina-ajalla: nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko: 8,72 % (Kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko 7 500 € lainalle kun laina-aika on 5 vuotta, avausmaksu 0 €, käsittelykulu 5 €/kk ja nimelliskorko 6,99 %) ja luottokustannukset yhteensä 1708,44 €. Kuukausierän suuruudeksi muodostuu 153,47 € (sisältäen kuukausittaisen käsittelykulun). Tutustu lainaehtoihin tästä.

Järjestelylaina aina 50 000 euroon asti – tasapainota taloutesi fiksusti 
Terttu Uosukainen

Asiakassuhteesi meihin perustuu henkilökohtaiseen palveluun, jonka puitteissa teemme aidosti parhaamme auttaaksemme sinua eteenpäin kohti oman taloutesi vahvaa hallintaa. Laina-asiakkaanamme voit kirjautua kotisivujemme kautta Minun Sivuni -palveluun, jossa voit seurata lainasi tilannetta ja tarkastella sen tietoja – sinun ei siis enää tarvitse pysyä kärryillä useiden eri velkojen tilasta.

Lainavertailu 2019
Timo Laakkonen

Usein meillä kaikilla on aikaa vain rajatusti ja vapaa-ajalla ehkä jotakin muutakin tekemistä kuin vertailla lainojen korkoja. Tämä ei ole kuitenkaan välttämättä sen suurempi ongelma, koska me ja monet muut olemme tehneet pohjatyön puolestasi. Jos haluat varmasti edullisen ja ehdoiltaan kilpailukykyisen lainan, niin valitse tältä sivulta mikä tahansa vaihtoehto. Voit tarvittaessa tehdä myös ilmaisen lainojen kilpailutuksen Etua.fi kaltaisten palveluiden, jotka lähettävät lainahakemuksesi useammalle rahoitusyhtiölle ja saat tämän jälkeen tarjouksen. Helpoiten sopivan lainavaihtoehdon löydät klikkaamalla haluamaasi rahasummaa sivun reunasta, jolloin näet automaattisesti ehdottamamme rahoituspalvelut.

Lainaa heti tilille – Valitse sopiva lainatuote
Toivo Anttila

SaldoLimiitti (entiseltä nimeltään Limiitti) on Saldo Finance Oyj:n lainapalvelu, jonka tuotteena on joustoluotto joko 500 euron tai 2 000 euron luottorajalla. Saldo Financen muita tuotenimikkeitä ovat Saldo ja Vippi. Kaikissa tuotteissa hinnoittelu on sama. SaldoLimiitin kulut koostuvat nostoprovisiosta, nimelliskorosta sekä tilinhoitokulusta. Lisäksi lisähintaa tulee mahdollisten lisäpalveluiden käytöstä.

Lainaa 7000 euroa
Aaro Klemetti

Pyydä ensin heiltä lainatarjoukset ja sitten vasta muualta, näin voit varmistaa sen että tulet saamaan todella useita lainatarjouksia.

Lainaa 4000 euroa
Sirkku Palo

Voit pyytää lainatarjouksia netissä milloin vain, sillä kaikki lainapalvelut ottavat lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*