Lue lisää eri vaihtoehdoista kotisi turvaksi.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Testaa kotisi ÄO – voit voittaa kotiisi lisää älyä!
Noora Mäkelä

Valitsemme vastausten perusteella kaksi osallistujaa, jotka voittavat koteihinsa Cozifyn noin 700 euron arvoisen älypaketin. Voittajat saavat koteihinsa älyjärjestelmät, joihin kuuluu muun muassa älyvaloja, älypistorasioita ja erilaisia liiketunnistimia. Seuraamme kotien muutosta älykkäämmiksi Telian nettisivuille tekemässämme juttusarjassa.

Kotivakuutus
Esaias Järvelä

Vakuuttamalla koti-irtaimistosi varaudut esim tulipalon aiheuttamiin vahinkoihin, polkupyörävarkauteen tai puhelimen rikkoutumiseen. Kotivakuutukseen kannattaa liittää vastuuvakuutus, joka korvaa, jos aiheutat vahinkoa muille.

Metsävakuutus
Aatto Paananen

Voit valita metsävakuutuksen laajuuden alla olevista vaihtoehdoista. Suositeltavaa on vakuuttaa metsä aina vähintään palon, myrskyn ja lumivahingon varalta. Koska metsätalouden harjoittaminen on ansiotoimintaa, kotivakuutusten vastuuvakuutukset eivät kata metsänhoito- ja puunkorjuutyötä. Kun olet vakuuttanut metsäsi Turvassa, voidaan vakuutussopimukseen liittää myös vastuuvakuutus yksityisille metsänomistajille.

Kotivakuutus
Toivo Hänninen

Kun rakennuksellesi tai irtaimistollesi tapahtuu vahinko, saat avun korvauspalvelustamme 01019 5108. Palvelemme sinua ajoneuvo-, koti- ja henkilövahingoissa ma-ke 8-17, to-pe 12-17 ja Rakennus-, vastuu- ja oikeusturvavahingoissa ma-pe 9-16.

Käsittelemme asiasi heti, ja saat useimmiten korvauspäätöksen jo puhelusi aikana. Vahinkoilmoitus on tehtävä vuoden kuluessa siitä, kun sait tietää vahingosta ja mahdollisuudestasi korvaukseen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös verkkopalvelussamme. Jos omaisuusvahinkojen korvaus viivästyy tarvittavien selvitysten saamisesta yli kuukauden tai henkilövahinkojen kohdalla kolmen kuukauden, Turva maksaa korvaukselle viivästyskorkoa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*