Lue meidän kokemuksemme AIG:n matkavakuutuksesta ja muista vakuutuksista

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Omistaja-asiakkaan edut vakuutuksista
Albert Penttinen

Vakuutusten tuoteryhmät ovat koti- ja muut omaisuusvakuutukset (sisältää mm. arvotavara-, metsä-, vene- ja eläinvakuutukset), liikennevakuutukset, autovakuutukset, jatkuvat matkavakuutukset ja henkilövakuutukset. Huomaathan, että vakuutettuasi ajoneuvosi liikennevakuutuksella ja kaskovakuutuksella, sinulla on vakuutuksia jo kahdesta eri tuoteryhmästä. Lisäksi vähintään 70-vuotias omistaja-asiakas saa alennuksia vakuutuksistaan jo kahdella vakuutuksella, esimerkiksi koti- ja autovakuutuksella.

LähiTapiolan vakuutuksista Bonusta jopa 5 %
Nikolai Hänninen

Vakuutukset-osiosta näet myös, kuinka paljon sinulle on kertynyt Bonusta vakuutusmaksuista viimeisen 12 kuukauden ajalta. LähiTapiola lähettää kerran kuussa S-ryhmään Bonuksen maksamista varten tiedot vakuutusmaksuista, mutta muita tietoja, kuten S-ryhmän, S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkaiden ostotietoja, ei yhdistetä S-mobiilissa.

Matkavakuutus lapselle
Anssi Joensuu

Turvatessasi yhden lomamatkan ja valitessasi määräaikaisen matkavakuutuksen perheelle, alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset kuuluvat automaattisesti vanhemman tai isovanhemman määräaikaiseen matkustajavakuutukseen, kun matkustatte yhdessä – kuitenkin samanaikaisesti vain yhden matkustajavakuutuksen perusteella. Tällöin lapsen matkavakuutukseen sisältyvät samat turvat kuin vakuutuksen ottaneella, pois lukien haitta- ja kuolinkorvaukset, jotka ovat ehdoissa määritellyt, kiinteät summat alle 15-vuotiaille mukana matkustaville lapsille. Määräaikainen turva matkatavaroille sen sijaan kattaa valittuun vakuutusmäärään saakka kaikkien samassa taloudessa asuvien matkatavarat yhteisellä matkalla.

Vakuutukset
Amanda Jaakola

Hintaturvavakuutus korvaa Mastercard Premium Gold- tai Mastercard Private Banking Gold ‑kortilla maksamasi esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen alemman hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 päivän sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

Vuokravakuuden maksaminen – Muista nämä 6 asiaa
Paula Kallio

Vuokravakuuden maksaminen voi olla iso kynnys matkalla kohti omaa asuntoa. 1-3 vuokran pantti ja normaalin kuukausivuokran maksaminen yhtä aikaa voi olla monelle liikaa. Vuokralaisen avuksi voi tulla takuuvuokralaina, jonka tuella asuntoon pääsee kiinni, vaikka säästöjä ei juuri sillä hetkellä ole.

Matkavakuutus antaa turvaa matkoille
Aatto Paananen

Fenniaturvan kotivakuutukset ovat voimassa alle vuoden kestävällä matkalla mukana olevan irtaimiston osalta Pohjoismaissa. Jos matkustat Pohjoismaiden ulkopuolelle, tarvitset matkatavaravakuutuksen. Kotivakuutuksessa on kuitenkin aina omavastuu, kun taas matkatavaravakuutuksen saa ilman omavastuuta. Kotivakuutuksen laajuudesta riippuen vakuutuksen kattavuudessa on lisäksi rajoituksia. Kotivakuutus ei myöskään korvaa samassa laajuudessa matkalla sattuneita vahinkoja kuin matkatavaravakuutus, esimerkiksi matkatavaroiden myöhästyessä välttämättömyystarvikkeita korvataan vain matkatavaravakuutuksesta. Laajimman turvan matkatavaroillesi saat siis ottamalla matkatavaravakuutuksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*