Lue muiden kokemukset Nordic Green Energystä ennen kuin vaihdat teet sopimuksen.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Muutto edessä?
Into Ikonen

Nordic Green Energy myy edullista vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä kaikille kotitalouksille kaikkialla Suomessa. Voit itse valita joko vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla tuotetun sähkön tai EKOenergian, ja näin antaa äänesi ympäristöystävällisen energiatuotannon puolesta. Laskutus tapahtuu luotettavasti jälkikäteen todellisen kulutuksen mukaisesti.

Halvin sähkö
Valtter Ranta

Mikä on halvin sähkösopimus?
Hinnat muuttuvat markkinoilla jatkuvasti, minkä vuoksi sähköyhtiöt päivittävät sähkön hintoja säännöllisesti. Tänään halvin sähkö ei välttämättä ole halvin sähkö huomenna. Kun etsit halvinta sähkösopimusta, kannattaa tutustua niin toistaiseksi voimassa oleviin kuin määräaikaisiin sopimuksiin. Juuri kodillesi halvin sähkö perustuu myös vuosikulutukseen. Mikäli asut yksiössä, kannattaa valita kuukausimaksuton sähkösopimus.

Sähkösopimus
Albert Penttinen

Sähkösopimus on mahdollista saada halutessasi heti, jos tarvitset sähköt pikaisesti muuttaessasi uuteen asuntoon. Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse. Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua, mikäli sähköt pitäisi saada 1–2 vuorokauden sisällä. Kun kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa noin 2–3 viikkoa. Tästä johtuen Nordic Green Energy ei voi myyjänvaihtotilanteissa aloittaa sähkösopimusta esimerkiksi seuraavana päivänä.

Sähkösopimus mökille
Ossian Lappi

Haussa sähkösopimus mökille? Sopivan sähkösopimuksen valitsemiseen vaikuttaa se, paljonko mökillä vietetään vuodessa aikaa ja paljonko sähköä kuluu. Mikäli käytät mökkiä ympäri vuoden ja mökissä on hyvä varustelutaso, suosittelemme Pörssisähköä. Jos mökillä vietetään aikaa lähinnä kesäisin ja kulutus on siten vähäisempää, on kuukausimaksuton sähkösopimus hyvä valinta mökille.

Sopimusehdot
Toivo Anttila

5Sähkönkulutuksen mittauksesta vastaa paikallinen jakeluverkkoyhtiö. Laskutuksessa käytetään paikallisen verkkoyhtiön ilmoittamia kulutuslukemia (tuntimittaus- tai mittarilukemalaskutus) tai verkkoyhtiön ilmoittamaa vuosikulutusarviota jaettuna laskutuskuukausille (arviolaskutus). Tuntimitatuissa kohteissa päiväaika on sähkönkulutusta kello 07-22 välisenä aikana ja yöaika sähkönkulutusta kello 22-07 välisenä aikana. Tyyppikäyrämitatuissa aikasähkö- ja kausisähkökohteissa noudatamme paikallisen verkkoyhtiön aikajaotusta. Mikäli kertynyt lasku on alle NGE:n määrittelemän minimirajan, tullaan summa siirtämään seuraavan kuukauden laskutukseen. Kulloinkin voimassa olevat laskutuksen minimirajat löytyvät NGE:n internetsivuilla osoitteessa www.nordicgreen.fi. Sähkön siirtomaksut sekä muut verkkopalvelumaksut laskuttaa paikallinen verkkoyhtiö. Mahdolliset ilmoitukset sähkön toimituksen häiriöistä tehdään paikalliselle verkkoyhtiölle.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*