Lue nämä 8 vinkkiä, miten päästä eroon veloista ja katkaise velkakierre pysyvästi.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Eroon veloista
Jukka Valtonen

Samanlainen vippi on myös helppo ottaa seuraavalla kuukaudellakin, kunnes pian ollaankin siinä tilanteessa jossa täytyy ottaa uusi laina, jolla saa maksettua vanhan lainan pois.

Miten päästä eroon kateudesta?
Esteri Maijala

Lue myös: Kuinka tunnistat psykopaatin?Näiden asioiden haluamisessa ei ole mitään väärää. On ok haluta, nähdä vaivaa ja kilvoitella niiden asioiden eteen, mitä haluat elämääsi.Jos annat kateuden syöpyä ­itseesi kielteisenä tunteena, se heikentää toimintakykyäsi ja saa mielesi hortoilemaan kuvitelmissa, jossa tuhoat toisen. Hukkaat energiaa.Käytä kallisarvoinen energiasi muihin asioihin!Ystävyyssuhteet ovat muuntuvia, sen tulet elämässä huomaamaan. Aika ajoin tulee muutoksia. Kaverit alkavat seurustella, he valmistuvat, saavat lapsia. Toivottavasti­ sinäkin. Ystävyyssuhteiden ei kuulukaan olla aina ­samanlaisina pysyviä.Jos et pidä kämppiksestäsi, muuta toiseen asuntoon. Tee asialle jotain. Tai sano hänelle suoraan, ettei hänen pilkallinen tyylinsä sovi sinulle. Ota asia reilusti esille!Kun seuraavan kerran kadehdit, käännä tunne avoimeksi ihailuksi. Kun minä tunnen kateuden piston mielessäni, sanon ääneen: ”Vitsit, minä kyllä avoimesti kadehdin noita sinun upeita hiuksiasi.”Siinä hetkessä kateus muuttuu ihailuksi. Se lujittaakin myönteisesti suhdettani henkilöön, jota melkein jo ­kadehdin. Näin kätevästi voi ohjailla mieltä.

Eroon veloista
Arja Soro

Jos ei käytä rahoja velanmaksuun nyt, joutuu maksamaan velasta myöhemmin vielä enemmän. Velkaraha on aina lainattua rahaa, mikä tarkoittaa, että sillä on myös hintansa. Velan korkokustannukset on syytä tarkistaa, sillä joissakin tapauksissa korkokustannukset voivat olla niin suuret, että maksetaan lähes pelkkiä korkoja eikä velka lyhene käytännössä ollenkaan. Kannattaakin pitää huolta siitä, että velanmaksusta suoritetaan aina enemmän kuin vain minimimaksuerä, jotta korkokustannukset eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*