Lue Vivus Jousto kokemuksia ja hae lainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vivus.fi
Kaisa Järvenpää

Etsitkö ilmaista ensilainaa akuuttiin rahantarpeeseen? Vai onko sinulla hakusessa suurempi kulutusluotto hyvillä ehdoilla? Vivus tarjoaa ratkaisua niin äkilliseen, pieneen lainantarpeeseen kuin suurempaankin rahantarpeeseen, olitpa sitten vailla pientä 50 euron pikavippiä tai jopa 2010 euron pikalainaa.

Voit laskea itsellesi sopivan lainan Vivuksen lainalaskurilla, joka määrittelee lainan koron ja takaisinmaksuajan haluamallesi summalle. Vivus pyrkii kaikessa toiminnassaan läpinäkyvyyteen, joten saat kaikki tiedot maksuista ja lainaehdoista suoraan yhtiön etusivulta, ilman pelkoa piilokuluista.

Pikavipeillä on kyseenalainen maine, mutta Vivuksen hyvillä ja luotettavilla ehdoilla myös muutaman sadan euron lainan ottaminen on turvallista ja kannattavaa. Pienlaina sopii erityisesti tilanteisiin, jossa rahaa on saatava nopeasti, eikä budjetti anna muuten myöten.

Nopeaa ylimääräistä rahaa vaativia yllättäviä tilanteita voivat olla vaikkapa kodinkoneen hajoaminen keskellä kuuta, lapsen lääkärikäynti tai jokin muu yllättävä rahanmeno, johon et ole voinut varautua. Vivuksen ensilaina on akuutteihin tilanteisiin paras apukeino, sillä maksat vain lainan takaisin seuraavan kuun palkastasi ilman muita lisäkuluja ja budjettisi pysyy taas hallinnassa.

Suuremmalla kulutusluotolla voit rahoittaa vähän suuremman lainakohteen myös suunnitellummin. 2010 euron kulutusluotolla voit rahoittaa jo esimerkiksi osan uuden auton kuluista tai ostaa lainarahoilla hyvän käytetyn auton.

Autoa varten on toki hyvä olla budjetti valmiina hyvissä ajoin, mutta sopivan käytetyn auton tullessa kohdalle on toisinaan toimittava nopeasti, ettei hyvä tarjous mene ohitse. Tällöin nopea pikalaina voi auttaa paikkaamaan puuttuvan summan siihen asti, kunnes voit maksaa lainan takaisin seuraavan kuukauden palkastasi.

 

Aasa
Esteri Maijala

Aasa tarjoaa joustoa lainaehtoihin, sillä lainan voit maksaa takaisin helposti kahden vuoden sisällä. Lyhennät lainaa joka kuukausi tasaerillä ja korko pienenee lainapääoman pienentyessä, joten sinulle jää rahaa muuhunkin elämiseen. Voit myös maksaa jo ottamasi ja kuluttamasi lainan takaisin kerralla, jos haluat hoitaa lainanmaksun takaisin nopeasti ilman erillisiä kuluja.

Et tarvitse lainaan lainkaan takaajia tai vakuuksia, mutta sinun on ennen lainapäätöksen lopullista hyväksymistä osoitettava maksukykysi palkka- tai eläketositteella, jotta Aasa voi varmistua maksukyvystäsi. Aasa on erinomainen lainaratkaisu, jos etsit edullista lainaa pitkillä laina-ajoilla, sillä lainan nimelliskorko on vain 25,90% ja lainan voit maksaa takaisin jopa kahdessa vuodessa.

Lainan voit myös perua ensimmäisen 18 päivän aikana ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse tai postissa ja kertomalla, mina päivänä aiot sen palauttaa. Peruutusturva tarjoaa sinulle mahdollisuuden palauttaa kaikki saamasi lainarahat takaisin 18 päivän sisällä, joten jos tulet toisiin ajatuksiin tai taloudellinen tilanteesi muuttuu nopeasti, et joudu velkakierteeseen, vaan saat lainan hoidettua takaisin helposti ja turvallisesti. Peruutetusta lainasta maksat korkoja vain siltä ajalta, kun se on ollut käytettävissäsi. Miksi et voisi hakea vaikka yrityslainaakin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*