Luotottaja – Laina enintään 4 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Luotottaja – Laina enintään 4 000 €
Joni Soro

Luotottaja myöntää asiakkaille rahoitusta arjen kuluihin tai vaikka suurempiinkin hankintoihin joustavasti ja todella nopeasti. Laina on vakuudeton, ja sen saa käyttöön helpon ja nopean hakemuksen täyttämällä. Lainaa on mahdollista saada 800 € – 5000 € ja lainan takaisinmaksuaika on 24-48 kuukautta eli 1-2 vuotta. Lainan kuukausierä koostuu lainan korosta, kuluista ja mahdollisten lisäpalveluiden veloituksista. Lainanottaja voi saada yllättävien tilanteiden varalle kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, joka tarkoittaa, että kyseisistä eristä suoritetaan ainoastaan korot ja tilinhoitomaksu. Luotottajan limiittilainalla voit myös yhdistää nykyiset lainat ja muut kulutusluotot. Lainanhakijoilta vaaditaan suomalainen sosiaaliturvatunnus, verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten ja riittävät säännölliset tulot. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja korkeintaan 70-vuotias.

Vertaislaina Oy
Aatto Paananen

Luotottaja tarjoaa limiittilainaa, jota voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat. Kulutusluotto sopii arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Kuukausierä on alkaen vain 37% ja korko alkaen 15 %. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Voit maksaa lainan takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. Luotottajan limiittilainan hakemus on nopea ja helppo tehdä netissä.

Luotottaja Laina
Henriikka Siltala

Luotottajan Etulimiitin saat käyttöösi, kun olet maksanut Peruslimiitin neljä kuukausierää aikataulussa. Etulimiitissä käytössäsi on 5000 € limiitti, minkä lisäksi laina-ajat ovat jopa neljä vuotta. Näin kuukausieräsi pysyvät helposti hallittavina. Etulimiitissä saat myös käyttöösi lyhennysvapaat kuukaudet, jolloin maksat vain koron ja tilinhoitopalkkion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*