Luottoa netistä – Miten löytää halvin ja paras nettiluotto?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Luottoa netistä jopa 60000€
Kirsi Jaakola

Joustoluotossa haet lainalupauksen etukäteen tietylle lainasummalle ja nostat haluamasi osan siitä tarpeen tullessa. Joustoluotto antaa nimensä mukaisesti joustoa elämään. Joustoluotot ovat yleensä yli 2000 euroa, jolloin niitä ei koske pikalainalain säätämä korkokatto. Siten näissä todellinen vuosikorko voi olla pienempiä lainoja enemmän. Näet todellisen vuosikoron lainavertailuista.  Joustoluottoa voi käyttää rajoituksetta limiittiin saakka, myös sitä mukaa kuin sitä maksaa pois. Tämä voi saattaa nopeasti vippikierteeseen ja joustoluoton korot ja kulut voivat vuositasolla nousta huimaaviin lukemiin.

Ilmainen luottovertailuSäästä jopa 3000€
Ossian Lappi

Vakuudettomia luottoja tarjoavien yritysten määrä on kasvanut viime aikoina huimasti, eikä ihmekään, että sopivan yrityksen valitseminen on haastavaa. Luottovertailuissa on mukana yrityksiä, jotka ovat toimineet usein alalla jo pitkään. Toisaalta luottovertailussa pärjäävät hyvin myös uudet lainapaikat, kuten norjalainen Bank Norwegian. Luottovertailu kannattaakin tehdä aina ennen kulutusluoton ottamista, koska rahoitusala muuttuu koko ajan, kuten myös luottotarjoukset. Sivuiltamme löytyvän luottovertailun avulla voi pienellä vaivalla säästää isojakin summia. Luottovertailu on avuksi, kun haluat katsella vaihtoehtoja itselleen sopivalla lainamäärällä ja laina-ajalla. Nuorten kuluttajien kohdella luottovertailuun kannattaa antaa myös ikä, jolloin saa suoraan näkyviin ne lainapaikat mistä luottoa voi saada. Asetettuasi haluamasi laina-ajan ja lainasumman näet suoraan luottovertailustamme edullisimman lainan sekä lainaan liittyvät tiedot kuten kokonaiskulut, kuukausierän suuruuden, kuukausierien määrän ja todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan koostuvat kulut kuten avausmaksun, nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat kulut. Lainavertailussa olemme ottaneet huomioon kaikki mahdolliset kulut mitä lainasta tulee maksaa, jos lainan maksaa takaisin sovitussa ajassa. Lainavertailumme lainoissa todellinen vuosikorko on tyypillisesti 4-51%, mutta kalleimmissa yksitäisissä lainoissa todellinen vuosikorko on jopa 435,05%. Todellinen vuosikorko auttaa löytämään edullisimman lainan, mutta keskeistä on myös ymmärtää lainan ehdot ja se kuinka paljon lainasta tulee maksaa yhteensä laina-aikana. Tarkista aina ennen lainan hyväksymistä saamasi lainatarjous huolellisesti. Näet kaikki lainasi kulut saamassasi tarjouksessa.

Opas luoton hakemiseen
Lahja Valtonen

Tähän oppaaseen on koottu erilaisia lainoihin ja luottoihin liittyviä artikkeleita. Artikkelien tarkoitus on valaista mahdollisimman monipuolisesti ja laajasti netistä haettavien vakuudettomien luottojen kenttää siten, että kuluttaja löytää tältä sivulta tarvitsemansa tiedon voidakseen hakea ja sopia lainan netissä. Olemme syventyneet esimerkiksi vakuudettomien kulutusluottojen määriin, yleisimpiin lainaehtoihin, lainan hakemisen ilman luottotietoja, erilaisiin luottotyyppeihin netissä, ulkomaisiin lainoihin, kotimaisiin lainoihin, lainan yhdistämiseen, luottojen kilpailuttamiseen, luottovertailuihin… Jos oppaasta puuttuu mielestäsi jokin tärkeä asia tai haluat itse tietää enemmän jostain aiheesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)vertaaluotto.fi, niin selvitämme asian puolestasi ja päivitämme siihen liittyvän artikkelin sivuillemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*