Luottokortit

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vertaa luottokortit ja säästä
Hilkka Siltala

Luottokortilla voit maksaa turvallisesti lähes missä tahansa. Maksuja vastaanottavat niin nettikasinot kuin verkkokaupat. Jos aiot pelata rahapelejä netissä, kannattaa tutustua myös muihin verkkomaksuihin. Näitä ovat verkkolompakot kuten Neteller, sekä mobiilimaksupalvelut kuten Zimpler.

Luottokortit.fi – Löydä sopiva luottokortti vertailemalla
Aila Lahtinen

Kaikissa luottokorteissa on korko, joka määrittelee sen kuinka paljon korkoa luottokortista on maksettava, jos luottokorttilaskua ei maksa kerralla. Luottokortin käytöstä saa joka kuukausi luottokorttilaskun, josta on pakko maksaa vähintään minimilyhennys, joka on yleensä noin 10 % luoton määrästä. Jos luottokorttilaskun maksaa aina kokonaan kerralla pois, ei korkoprosentilla ole väliä eikä sitä sinä kuukautena tarvita. Luottokorttilaskua ei aina välttämättä kuitenkaan pysty maksamaan kerralla pois, joten luottokortteja kannattaa vertailla jotta löydät itsellesi luottokortin mahdollisimman alhaisella korkoprosentilla.

Luottokorttien vertailu
Mariitta Harjula

Opiskelijan luottokortti myönnetään usein kolmannen asteen opiskelijoille, joilla on osoittaa olevan säännölliset sivutulot opiskeluiden ohessa. Esimerkiksi Diners Club -luottokortti myönnetään 19v opiskelijoille. Opiskelijoilla ei ole tulovaatimuksia Diners Club -kortin saamiseksi. (Muille vähintään 30 000€ / vuosi)

Maksu- ja luottokortit
Janita Kivelä

Valitse elämäntilanteeseesi sopiva luottokortti tai maksukortti, tarvitsit sitten luotettavaa maksuvälinettä arkeen, matkoille tai nettimaksamiseen. Joustoa ja turvaa talouteesi saat OP:n luottokortilla. Saat luottokortilla jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat vertailla kaikki OP:n maksu- ja luottokortteja, valitse korttien vertailu alta löytyvästä valikosta.

Luottokortit
Mailis Kaila

Miten luottokortti eroaa pankkikortista? Luottokortilla maksettaessa summaa ei veloiteta suoraan pankkitililtä, kuten pankkikortilla maksettaessa, vaan maksu veloitetaan korttiin liitetyltä luottotililtä. Nordea myöntää kaikille luottokortilla tehdyille ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuskauden lopussa luottokortin haltijalle lähetetään lasku tehdyistä ostoksista, jolloin luottokorttitapahtumien summasta on maksettava sovittu kuukausittainen minimilyhennysprosentti.

Luottokortit
Kerttu Haapalainen

Monipuolisten kulutusluottojen lisäksi Bank Norwegianilta voit saada käyttöösi myös luottokortin jopa 100
000 euron luottokortilla ilman vuosimaksuja ja käteisnostokuluja. Luottokorttihakemuksen pääset täyttämään suoraan Bank Borwegian- verkkosivulla, kohdassa Luottokortti. Hakemuksen
yhteydessä sinusta tehdään luottoluokitus, joka perustuu muun muassa tuloihin sekä mahdollisiin maksuhäiriömerkintöihin. Luottoluokituksen perusteella määritetään oma luottorajasi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*