Luottokortti matkavakuutuksella

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Luottokorttien matkavakuutukset
Iivana Oivio

Luottokorttien matkavakuutukset eivät kata vuoden mittaisia maailmanympärys-reissuja, mutta perinteisempiin lomiin matkavakuutukset riittävät helposti. Lyhyimmillään matkavakuutukset kattavat 45 päivän reissut, millä ehtii esimerkiksi kattaa kesän interrail-kiertueen tai pidemmän loman kaukomailla. Jos 45 päivää ei tunnu riittävältä, kannattaa tutustua kortteihin joiden vakuutus kattaa jopa 90 tai 120 päivän matkat. Näitä kortteja ovat muun muassa Aktia Visa Platinum, Danske Bank Mastercard Gold ja Säästöpankki Visa Gold. Kortteihin ja niiden ehtoihin voi tutustua tarkemmin luottokorttivertailussamme.

Hyödyllistä tietoa luottokorteista
Aatto Paananen

Korttien esittely, tärkeimmät ominaisuudet, vertailutietoa, luottokorttikentän ajankohtaiset tapahtumat, vinkkejä ja linkkejä. Tämän kaiken ja paljon muuta löydät Luottokortti.com -sivustolta.

Vakuutusvertailu – Paras vakuutusyhtiö
Kerttu Haapalainen

Vuosimaksuton luottokortti matkavakuutuksen kera löytyy esimerkiksi Bank Norwegian luottokortista, joskin vain siinä tapauksessa, että lentokoneen kyljessä komeilee Norwegian Airin logo, lue Norwegian -luottokortista lisää täältä. Sen riittävyys on myös pieni kysymysmerkki eli kannattaa miettiä, lähdetkö pelkän luottokortin mukana tuovan matkavakuutuksen turvin reissuun, vai otatko sen päälle erillisen kattavamman vakuutuksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*