Määräaikaistalletus

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Valitse vertailusta paras määräaikaistalletus
Inka Talo

Tallettajan perinteisin vaihtoehto suurehkolle summalle on määräaikaistalletus, jonka pituus voi vaihdella kuukaudesta 10 vuoteen. Pääsääntönä on luonnollisesti, että mitä pidemmäksi ajaksi on valmis rahoistaan väliaikaisesti luopumaan, sitä korkeampaa talletuskorkoa on mahdollista saada. Määräaikaistalletuksia voi tehdä joko kertatalletuksena tai kuukausisäästämisen muodossa. Jotkut pankit vaativat minimimäärän määräaikaistalletukselle, joka on tyypillisesti noin 1000 euroa. On kuitenkin olemassa myös pankkeja, jotka eivät vaadi suuria summia tai säännöllisten talletusten tekemistä. Tämä luonnollisesti näkyy saatavassa korossa. Myös pienemmillä summilla, kuten 50 € kuukaudessa on mahdollista saada korkoa. Koron maksu tapahtuu yleensä vuosittain jollekin muulle tilille kuin itse määräaikaistalletustilille. Korot voidaan myös jättää tilille kasvamaan ja hyötymään korkoa korolle -ilmiöstä. Korko voidaan laskea päiväsaldolle, kuukausisaldolle tai talletuksen alimmalle saldolle. Koronmaksu suoritetaan vuosittain tai talletusajan lopussa. Määräaikaistalletuksen hyvänä puolena on varmuuden lisäksi, että se tuottaa saman verran epävakainakin aikoina tai kun korkotaso vaihtelee huomattavasti. Varmuutta lisää myös pankkien talletussuoja 100 000 € asti, mikä takaa että rahat saa käsiinsä jopa erittäin epätodennäköisessä pankin konkurssitilanteessa. Huonona puolena on se, että rahavaroja ei saa välttämättä tarpeen vaatiessa käyttöönsä.

Määräaikaistalletus
Outi Laitinen

Määräaikaistalletus on helppo, huoleton ja riskitön tapa säästää. Kauppalehden määräaikaistalletusten korkovertailusta löydät eri pankkien tarjoamat korot tällä hetkellä. Tallettamisen voi aloittaa pienelläkin summalla, joten on todella helppoa aloittaa säästäminen jo varhaisessa vaiheessa laittamalla ylimääräinen varallisuus kasvamaan korkoa.

Hypo Määräaikaistalletus
Justiina Penttilä

Määräaikaistalletus on hyvä valinta kun tiedät, ettet tarvitse varojasi käyttöön heti ja haluat saada niille taattua tuottoa.  Hypo Määräaikaistalletuksessa voit valita sijoitusajaksi 6–36 kk. Kaikki Hypon määräaikaistalletukset kuuluvat suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*