Meillä ei ole piilokuluja tai maksuja. Joustoluoton takaisinmaksun tahdista päätät aina itse.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vertaile ja hae verkossa Komplett Bank Joustoluotto
Seem Soininen

Joustoluotto
Kuka voi hakea Joustoluottoa?
Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotossa?
Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Lyhennyspakkoa ei ole ja lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Riittää, että maksat kuukausittain vähimmäissumman, eli erääntyneet korot ja kulut.

Kuinka voin käyttää Joustoluottoa?
Joustoluotto on aina käytössäsi annetun luottorajan puitteissa. Voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Maksat korkoa vain käytössäsi olevasta luotosta. Luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa eikä lyhennyspakkoa. Riittää, että maksat kuukaudessa vähimmäissumman, joka koostuu edelliskuukauden koroista ja kuluista. Voit päättää itse, milloin maksat lainan takaisin.

Hakemusprosessi
Miten voin allekirjoittaa sopimuksen?
Voit allekirjoittaa lainasopimuksesi heti Joustoluotto-hakemuksen lähettämisen jälkeen, tai sähköpostiisi saamasi linkin kautta. Voit allekirjoittaa sopimuksen oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

Hakemukseni tila
Saat meiltä sähköpostiviestitse päätöksen, kun hakemuksesi on käsitelty. Ennen kuin hakemuksesi on käsitelty, emme valitettavasti pysty antamaan lisätietoja hakemuksesi sen hetkisestä tilasta.

Hakemuksen liitteet
Olemme sinuun yhteydessä, mikäli lähettämissäsi liitteissä on puutteita, ne ovat vanhat tai jokin liite puuttuu. Kun saat sähköpostiisi viestin puuttuvasta liitteestä, voit toimittaa meille uuden kuvan/skannauksen kyseisestä liitteestä. Huom. ethän lähetä jo lähettämääsi liitettä uudelleen.

Emme tarkista lähetettyjen liitteiden sisältöä ennen kuin hakemuksen käsittely on aloitettu.

Kiinnitäthän huomiota liitteitä lähettäessä niiden laatuun. Liitteen tulee näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen on oltava tarkka.

Huomioithan, että sähköpostin liitteenä lähetettyjen liitteiden siirtymisessä hakemukseen menee pidempi aika kuin hakemuksella, tai sähköpostin linkin kautta liitettyjen liitteiden siirtymisessä.

Kuinka paljon Joustoluottoa on mahdollista hakea?
Tarjoamme Joustoluottoa 1000 – 50 000 euroa. Luoton nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %.

Kuinka korko määräytyy?
Lopullinen lainatarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta.

Virhe hakemuksessa, miten toimin?
Mikäli huomaat täyttämässäsi hakemuksessa virheen, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse numeroon 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Jälleenrahoitus
Miten jälleenrahoitus toimii?
Luottohakemusta täyttäessäsi voit halutessasi hakea jälleenrahoitusta nykyisten luottojesi yhdistämistä varten. Yhdistämällä muita luottojasi sinulla on mahdollisuus pienentää kuukausittaisia menojasi ja jättää enemmän rahaa muuhun käyttöön.

Ennen luottopäätöstä tulemme pyytämään sinulta sähköpostitse tiedot jälleenrahoitettavista luotoistasi. Mikäli saat myönteisen luottopäätöksen jälleenrahoitusta varten, maksamme jälleenrahoitettavat luotot puolestasi ja mahdollinen loppuosuus luotosta maksetaan tilillesi.

Lainaturvavakuutus
Mistä löydän Lainaturvavakuutuksen ehdot?
Ehdot löydät täältä. Mikäli päätät ottaa Lainaturvavakuutuksen Joustoluottoosi, tulet saamaan vakuutussopimuksen sähköpostiisi.

Mikä on Lainaturvavakuutus?
Oletko miettinyt taloudellisia seuraamuksia, mikäli sairastut pidemmäksi aikaa tai menetät työsi?
Me emme voi estää odottamattomien asioiden tapahtumista, mutta jos jotain odottamatonta tapahtuu sinulle, voi Lainaturvavakuutus parantaa taloudellista tilannettasi.

Tarjoamme yhteistyössä BNP Paribas Cardif:n kanssa Lainaturvavakuutusta, joka on turva sinulle ja perheellesi, mikäli sairastut, jäät työttömäksi tai menehdyt.
Vakuutus auttaa maksamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen. Kuukausikorvaus on joko vähimmäismääräsi tai 2 prosenttia jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi.
Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka.

Kuinka voin hakea Lainaturvavakuutusta?
Voit hakea Lainaturvavakuutusta samalla hakemuksella kuin haet Joustoluottoa. Mikäli haluat vakuutuksen jo olemassa olevaan lainaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Mitä Lainaturvavakuutus maksaa?
Vakuutuksen kuukausimaksu on 0,3 % kuun lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta.

Mitä vakuutus korvaa?
Vakuutus korvaa joko vähimmäismääräsi, tai 2 % jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi, aina ensimmäiseen vuoteen saakka. Itsestä riippumattomasta syystä tai sairaslomalla. Maksettava korvaus pitää sisällään, että pakolliset maksut sekä kulut maksetaan.

Kuolemantapauksessa vakuutus maksaa kertakorvauksen, joka kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka.

Mitä Lainaturvavakuutukselle tapahtuu jos laina siirtyy perintään?
Mikäli lainasi siirtyy perintään, vakuutuksesi voimassaolo päättyy välittömästi.

Laskutus
Milloin on eräpäivä ja voinko muuttaa sitä?
Eräpäivä on joka kuun 20. päivä.

Eräpäivä on kaikille asiakkaillemme sama ja sitä ei ole mahdollista muuttaa. Eräpäivän jälkeen maksetuista suorituksista perimme viivästyskorkoa.

En ole saanut laskua, miten toimin?
Pyydämme tarkistamaan onko laskusi saapunut sinulle sähköpostitse. Sähköpostin suodatinasetukset saattavat joskus ohjata laskun suoraan roskapostikansioon tai poistaa viestin kokonaan. Tällöin sähköpostin suodatinasetuksia kannattaa muuttaa niin, että lasku tulee näkyviin Saapuneet –kansioosi.

Mikäli et kuitenkaan löydä laskua sähköpostistasi tämänkään jälkeen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tästä tai puhelimitse numeroon 09 4242288.

Olen saanut laskun, kuinka paljon minun kuuluu maksaa?
Sinun tulee maksaa vähintään laskussa näkyvä “maksettava vähimmäissumma”. Joustoluotossa vähimmäissumman määrä on edellisen kuukauden aikana kertyneet korot ja kulut.

Mikäli haluat, voit myös maksaa enemmän kuin vähimmäissumman. Tämä vähimmäissumman ylittävä osuus menee lainasaldon lyhentämiseen. Voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa haluamallasi tavalla sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voinko maksaa Joustoluoton pois kokonaan kun haluan?
Kyllä, voit halutessasi maksaa Joustoluoton kokonaan kerralla. Viitenumerosi on aina sama, joten voit maksaa Joustoluottosi pois kun itse haluat. Olethan kuitenkin yhteydessä asiakaspalveluumme ennen maksua, jotta voimme antaa sinulle ajantasaisen saldon ja saat näin maksettua Joustoluottosi kokonaisuudessaan pois.

Voinko saada maksuvapaan kuukauden?
Komplett Bankin Joustoluotossa et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Sinulta laskutetaan vain korot ja kulut, jotka tulee kuitenkin maksaa joka kuukausi.

Omat Sivut
Kuinka voin kirjautua Omille Sivuille?
Voit kirjautua Omille Sivuille henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai käyttämällä Mobiilivarmennetta. Sisäänkirjautumislinkin löydät sivuston oikeasta yläkulmasta.

Mitä voin tehdä Omilla Sivuilla?
Omilla Sivuilla voittarkistaa sinulle myönnetyn luottorajan, käytetyn saldon sekä käytettävissä olevan luottorajantehdä tilisiirtoja, maksaa maksuja ja nostaa myönnettyä luottoa omalle tilillesitarkistaa tilitapahtumatnähdä saapuneet laskut

lainaa 1500
Nooa Wirtanen

joustoluotto 10000 euroa Toimintamme tapahtuu ainoastaan internetissä ja on täten kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä pankeilla. Meillä ei ole piilokuluja tai maksuja. Joustoluoton takaisinmaksun tahdista päätät aina itse.

8 Suomen parasta joustoluottoa heti tilille
Kauko Lehto

Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, yleisimmistä pankeista kuten OP:sta, Nordeasta, Aktiasta, POP Pankista, Danske Bankista, S-Pankista, Handelsbankenista (em pankin verkkosivut ovat muuten vielä kuin suoraan 1990 vuoden alusta) lainapäätöksessä kestää pidempään, mutta korko on edullisempi, joka havaitaan myös Talouteen.com kirjoittamassa joustoluottovertailussa.

Ege
Yrjänä Niskanen

Egen lainapalvelusta ei saa muita lainoja, kuin joustoluottona myönnettyä pikalainaa. Joustoluotot ovat suosituimpia lainatuotteita, koska ne antavat lainanhakijalle eniten mahdollisuuksia. Missään muussa pikalainassa ei ole mahdollista nostaa lisää lainaa ilman uuden sopimuksen tekemistä, mutta joustolainassa tämä on täysin joka päivästä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*