Mikä on ilmainen laina tai koroton ensilaina?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Löydä ilmainen laina helposti Ensilaina.netin avulla
Paula Kallio

Yleisestä luulosta poiketen murto-osa pikalainan ottajista on joutunut maksuongelmiin. Yleensä maksuongelmat johtuvat muista tekijöistä. Pikalainaa otetaan normaalisti esimerkiksi yllättävän laskun maksamiseen tai ruoan ostoa varten ennen todellista palkkapäivää. Kun palkka tulee, pikalaina maksetaan pois. Näin vältetään loppukuukauden rahattomuus.

Koroton laina
Toivo Anttila

Korottomat ensilainat ovat yksi syy, miksi lainoja kannattaa aina vertailla ennen hakemista, sillä niiden avulla on todella helppo säästää sievoisia summia rahaa. Kaikki lainayhtiöt eivät
myöskään tarjoa minkäänlaisia ensilainaajan etuja. Tilanne on sis käytännössä sama kuin sinulta kysyttäisiin kaupan kassalla, haluatko maksaa samasta tuotteesta enemmän vai vähemmän.

Koroton ja kuluton ensilaina 10 – 2000€ heti tilille ilman vakuuksia
Iida Kivi

Alaikärajan useimmat luotonantajat ovat asettaneet 20 tai 21 vuoteen, joidenkin muutamien yritysten kohdalla se on 18 tai 19 vuotta. Luottotiedot tarkistetaan aina ensilainaa haettaessa, joten raha-asioiden tulee olla moitteettomasti hoidettu, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa löytyä. Vakituinen osoite Suomessa tai Suomen kansalaisuus on myös yksi hakemisen perusedellytyksistä. Verkkopankkitunnuksia tarvitset tietysti tunnistautumiseen. Näin varmistetaan hakijan henkilöllisyys ja se, ettei kenenkään henkilötietoja käytetä väärin. Kuukausittaisten tulojen merkitys vaihtelee tietysti haetusta lainasummasta riippuen, mutta pienempiä lainoja haettaessa pääsääntöisesti mikä tahansa säännöllinen tulo lasketaan, on se sitten opintotuki tai työttömyyskorvaus. Pieniä pikavippejä haettaessa palkkakuitteja tai muita todisteita tuloista ei yleensä tarvitse luotonantajalle toimittaa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*