Millä aloilla on töitä?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Millä aloilla on töitä?
Akseli Nykänen

Avustavat keittiötyöntekijät, avustavat puutarhatyöntekijät, baarimestarit, betonirakentajat ja raudoittajat, eristäjät, ilmastointi- ja jäähdytylaiteasentajat, kattoasentajat- ja korjaajat, kiinteistöhuollon työntekijät, kirvesmiehet ja rakennuspuusepät, kodinhoitajat, konetekniikan erityisasiantuntijat, kotiapulaiset ja siivoojat, kuorma-autojen ja erikoisajoneuvojen kuljettajat, kuulontutkijat ja puheterapeutit, kääntäjät (tulkit ja muut kielitieteilijät), lasinasentajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, lattianpäällystystyöntekijät, maa- ja vesirakentamisen avustavat työntekijät, maansiirtokoneiden kuljettajat, muurarit, rakennustyöntekijät, myyntiedustajat, pikaruokatyöntekijät, puhelin- ja asiakaspalvelukeskusten myyjät, putkiasentajat, rakennusalan työnjohtajat, rakennusinsinöörit, rappaajat, ravintolatyöntekijät, sairaanhoitajat & terveydenhoitajat, sanomalehtien jakajat, suuhygienistit, sähkö- ja automaatioinsinöörit, lääkärit.

Selvitä, millä aloilla on töitä
Asko Määttä

Näet reaaliajassa TE-palveluihin ilmoitetut avoimet työpaikat miltä tahansa laitteelta, ilman erillisiä sovelluksia. Voit käyttää monipuolisia hakutekijöitä ja nähdä työpaikan sijainnin Google-kartalla.

Ennen kuin muutat Suomeen
Naimi Ollila

Aloita työpaikan etsiminen Suomesta jo ennen kuin muutat maahamme. Voit hakea töitä työ- ja elinkeinotoimistojen verkkopalvelusta, josta löytyvät parhaillaan avoinna olevat työpaikat. Englanninkieliset työpaikkailmoitukset löytyvät erillisellä valinnalla (”englanninkieliset ilmoitukset”).

Mistä töitä?
Kauko Lehto

Mitä useampi väittämä pitää kohdallasi hyvin paikkansa, sitä valmiimpi olet itsenäiseen työnhakuun. Jos koet, että moni väittämä ei pidä paikkaansa, ole valmis oppimaan uutta. Työnhaussa tarvitset taitoja, joita oppii ja joita voi opiskella muun muassa työnhakuvalmennuksessa.

Löydä töitä
Esaias Järvelä

TE-toimiston asiakkaana voit hakea hyvin työllistäviin työvoima- ja rekrykoulutuksiin. Tutustu myös oman alueesi rekrytapahtumiin Tapahtumakalenterista.

Työsuhteen alussa
Janne Helminen

Kun kyse on ulkomaantyöstä, joka kestää vähintään kuukauden, selvityksessä pitää olla myös työn kesto, valuutta, jossa rahapalkka maksetaan, ulkomailla suoritettavat rahalliset korvaukset ja luontoisedut sekä työntekijän kotiuttamisen ehdot.

Työsuhteen päättäminen
Olivia Lipponen

Työsopimuksen saa purkaa vain erittäin painavasta syystä. Tällaisena pidetään sitä, jos toinen sopijapuoli on rikkonut tai laiminlyönyt velvoitteitaan niin vakavasti, että toisen sopijapuolen ei voi edellyttää jatkavan työsuhdetta edes irtisanomisajaksi.

Saapuessasi Suomeen
Sointu Markkula

Työpaikkasi ja -ympäristösi turvallisuudesta vastaa työnantajasi. Hänen velvollisuuksiinsa kuuluu työntekijöiden perehdyttäminen oikeisiin työmenetelmiin ja turvallisuusmääräyksiin. Hän on velvollinen myös järjestämään työntekijöilleen työterveyshuollon sekä vakuuttamaan nämä työtapaturmien varalta.

EURES – Töihin Eurooppaan
Anssi Joensuu

Alla olevalta listalta saat hyödyllistä tietoa työnhaussa huomioon otettavista asioista ja työnhaun eri vaiheista. Kustakin vaiheesta saat lisää tietoa navigaation alasivuilta tai Lisätietoa-linkeistä. 

Työnhakuvalmennus
Isko Ilves

Valmennuksen jälkeen tiedät myös, mistä löydät tietoa työmarkkinoista, yrityksistä ja työpaikoista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*