Mitä on rahastosäästäminen?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Rahastot ja rahastosäästäminen
Into Ikonen

Kiinteään omaisuuteen, kuten metsään, asuntoihin ja liiketiloihin, sijoittaminen rahaston kautta on vaihtoehto sijoitusasunnon ostamiselle. Kiinteään omaisuuteen sijoittavat rahastot mahdollistavat vakaan tuoton osakemarkkinoista riippumatta. Rahastojen avulla pääset mukaan asunto- ja metsäsijoittamiseen helposti pienelläkin summalla. Rahastot myös hajauttavat hyvin sijoitussalkkusi riskiä.

Rahastosäästäminen
Ilona Toivonen

Osakerahasto sijoittaa keräämänsä varat eri yritysten osakkeisiin. Rahastot ovat pääsääntöisesti maanosaan hajauttavia tai toimialakohtaisia, joista toimialakohtaiset ovat usein riskialttiimpia. Kaiken kaikkiaan osakerahastot ovat huomattavasti riskialttiimpia sijoituksia kuin muut rahastot, etenkin jos ne sijoittavat kehittyville markkinoille (esimerkiksi BRIC-maat, Brasilia, Venäjä, Intia ja Kiina). Tuotto-odotukset ovat vastaavasti osakerahastoissa korkeimmat. Osakerahasto hajauttaa hyvin yrityskohtaisen riskin, mutta osakerahasto on silti altis koko markkinaan vaikuttaville laskuille.

Jatkuva rahastosäästäminen
Manne Heinonen

Voit vaihtaa kohderahastoa verkkopankissa Jatkuva rahastosäästäminen -sivulla klikkaamalla rahaston kohdalla Vaihda-linkkiä. Rahaston muutos tulee voimaan välittömästi, mutta seuraava siirto uuteen kohderahastoon toteutuu vasta sitten, kun tilin saldo on vähintään 10 euroa. Vanhan kohderahastosi omistusosuudet säilyvät ja näet niiden arvon Omat rahastot -sivulla. Bonus rahastoon -palvelu ja Jatkuva rahastosäästäminen -palvelu käyttävät samaa kohderahastoa. Voit halutessasi muuttaa kohderahastoa, mutta huomioithan, että kohderahasto vaihtuu myös Bonus rahastoon -palvelun osalta.

Aloita rahastosäästäminen nyt
Esaias Järvelä

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa hajautetusti erilaisiin kiinteistöihin Suomessa. Sijoittaminen on sinulle helppoa, sillä ammattilainen huolehtii puolestasi kohteiden valinnasta, niiden vuokrauksesta ja muusta ylläpidosta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*