Moi-operaattori tarjoaa liittymien sijaan asiakkuuksia, johon liität kaikki perheen sim-kortit.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Moi
Kai Reijonen

Kun itse säätää, saa mitä haluaa. Kukapa paremmin osaisi säätää palvelun juuri sinulle sopivaksi kuin sinä itse? Mun Moi -palvelussa näet koko ajan mihin rahaa kuluu ja laskutuskin hoituu suoraan maksukortilta. Niin helppoa. Voit vain somettaa, pelata, tubettaa ja katsoa tuotantokausia putkeen.

Puhelinoperaattorit
Sanelma Heiskanen

Vaihtoehtojen valikoima puhelinliittymissä on maan kattavin ja operaattori tarjoileekin kaiken kaikkiaan 8 erilaista liittymäpakettia. Liittymätyyppejä löytyy kolmessa kategoriassa mikä selkeyttää huomattavasti liittymävertailua. Voit valita laskutuksen joko käytön mukaan, ottaa valmiin paketin kiinteällä määrällä puheluita ja tekstareita tai hankkia rajattomat puitteet. DNA uudisti juuri liittymävalikoimansa joista kiinnostavin alla

SIM-kortin koko, uuden tilaaminen ja aktivointi
Sinikka Wirtanen

Voit vaihtaa SIM-kortin uuteen, mikäli nykyinen SIM-korttisi rikkoutuu, lakkaa toimimasta, katoaa tai jos puhelimesi ei tue vanhaa SIM-korttia. Ottaessasi uuden SIM-kortin käyttöön, vanha kortti lakkaa toimimasta. Kortinvaihdosta huolimatta puhelinnumerosi säilyy samana. Samoin liittymällä olevat palvelut (esim. puhe- ja tekstiviestipaketit) säilyvät ennallaan.

Parhaat puhelinoperaattorit Suomessa 2019
Tiina Kuusela

Moi on yksi tämän hetken puhutuimmista operattoreista, eikä suotta. Moi on suomalainen yritys ja se tarjoaa puheliittymiä alkaen vain 6€/kk. Tähän hintaan sisältyy 4 gigaa jaettua dataa. Moissa maksat puheluista ja tekstiviesteistä edullisesti vain käytön mukaan. Mikäli isommalle puheelle tai datalle on kuitenkin tarvetta, niin moilta löytyy myös näille rajoittamattomat paketit 10 euron lisähintaan kuukaudessa. Katso vielä alapuolelta lisätiedot Moista. Kokeile ainakin kuukauden ajan, sillä Moin voit aina irtisanoa juuri silloin kun sinä haluat eli et ole koskaan sitoutunut määräaikaiseen sopimukseen. Turvallista ja helppoa, kokeile siis Moita. 

Moi mobiili
Janne Helminen

Ylipäätään sopimuksen purkaminen onnistuu helposti. Moimobiili.fi ei sido asiakkaitaan määräaikaisilla sopimuksilla tai kytkykaupoilla, vaan niin yksittäisten simmien kuin koko asiakkuudenkin lopettaminen vaikuttaisi onnistuvan ilman hämminkejä. Toki jäämme odottamaan kuluttajien kokemuksia ja arvioita Moi Mobiilista, ennen kuin voimme olla varmoja, onko operaattori yhtä reilu ja rehti kuin se haluaa meidän ajattelevan.

Moi ◦ tarjoukset ◦ syyskuu 2019
Valdemar Mäkeläinen

Ehkä parasta Moi-simmeissä on kuitenkin se, että voit säästää huimia summia rahaa liittymämaksuissasi! Enää et maksa erikseen monia kymmeniä euroja kustakin liittymäpaketista, vaan maksat yhdellä kertaa kaikista simmeistä, joiden kuukausihinta on alkaen vain 6 €. Lisäksi vältyt kuukausittaiselta liittymälaskujen maksurumbalta, sillä simmiesi kustannukset (kuukausimaksu ja juoksevat kulut) veloitetaan automaattisesti ja turvallisesti suoraan luottokortiltasi. Korttina käyvät Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro. Luottokortin tiedot luovutetaan liittymän tilaamisen yhteydessä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*