Näin käytät maksukorttia turvallisesti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Näin käytät maksukorttia ja -palvelua turvallisesti
Armas Ojala

Käyttäessäsi St1 Finance Oy:n tarjoamaa maksupalvelua, muistathan noudattaa voimassaolevaa turvaohjetta sekä näillä sivuilla mainittuja ohjeita turvallisuudesta. Käytössäsi oleva St1 Maksutili ja siihen liitetyt maksuvälineet, maksuvälineiden tiedot, pääsykoodit ja tunnusluvut ovat henkilökohtaisia ja niitä tulee säilyttää ja käyttää huolellisesti ja turvallisesti siten, etteivät muut henkilöt saa niitä tietoonsa tai käytä niitä. Matkapuhelinta, johon on ladattu mobiilisovellus ja liitetty maksupalveluominaisuuksia, tulee käsitellä vastaavalla huolellisuudella kuin mitä tahansa maksuvälinettä.

Maksukortti-vertailu
Seem Soininen

Lähimaksaminen mahdollistaa maksukortilla pienten ostosten tekemisen nopeasti. Lähimaksuominaisuudella varustetuilla maksukorteilla voi maksaa alle 25 euron ostokset nopeasti ilman PIN-koodin näppäilyä kassoilla ja maksupisteissä, missä lähimaksaminen on mahdollista. Varsinkin Suomessa lähimaksu toimii monissa eri pisteissä. Turvallisuussyistä lähimaksamisessakin saattaa joskus joutua näppäilemään PIN-koodin. Lähimaksu ei myöskään varmenna ostoksia, mikä nopeuttaa ostosten tekoa. Eri pankeilla saattaa olla kuitenkin eri käytäntöjä lähimaksusta, varsinkin yhdistelmäkorttien kohdalla ei ole aina varmaa, meneekö ostos debit- vai credit-puolelta.

Näin käytät seksileluja turvallisesti myös raskausaikana
Paula Kallio

Ruppa ja Puhakka vinkkaavat, että seksilelujen päällä kannattaa käyttää kondomia. Myös silloin kun puoliso käyttää samaa lelua, lelun päällä kannattaa käyttää kummallakin omaa kondomia. Näin pidetään huolta siitä, ettei bakteerit pääse leviämään väärään paikkaan raskausaikana.

Näin käytät Omakanta-palvelua turvallisesti
Yrjänä Niskanen

Lopeta palvelun käyttö aina Kirjaudu ulos -painikkeella. Tällöin yhteys katkeaa eikä tietojasi saa esiin ilman uutta tunnistautumista. Tyhjennä selaimen välimuisti ja sivuhistoria ja sulje selainikkunat. Välimuistin tyhjentämällä varmistat, ettei verkkosivulle jää talteen kirjautumistietojasi. Omakanta-palvelun alareunan Tietosuoja ja -turva -osiosta löydät yksityiskohtaiset ohjeet käyttämäsi selaimen välimuistin tyhjentämiseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*