Näin löydät myös edullisimmat vakuutukset!

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yrittäjän ja yrityksen vakuutukset
Amanda Jaakola

Esimerkiksi liiketilaan, työkoneisiin, työntekijöihin tai asiakassuhteisiisi liittyvät sopimustilanteet voivat pahimmissa tapauksissa aiheuttaa riitoja, joita joudutaan ratkomaan käräjillä – näin voi käydä, vaikka itsesi mielestä toiminnassasi ei olisi mitään moittimista.

Opiskelijalla täytyy olla vakuutus
Naimi Ollila

Sairaanhoitokortin on oltava voimassa koko Suomessa oleskelusi ajan. EU-lainsäädännön mukaan saat sairaanhoitoa samalla hinnalla ja samalla tavalla kuin Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Sairaanhoitokortilla saat sairaanhoitoa, jos sairastut äkillisesti tai joudut tapaturmaan. Pääset hoitoon myös, jos pitkäaikaissairautesi vaatii sitä. Kortilla saat myös raskauteen tai synnytykseen tarvitsemaasi hoitoa.

Turvan liikennevakuutus palkitsee huolellisesta ajamisesta
Into Ikonen

Turvan vakuutukset ovat pitkän päälle kannattavia ja palvelu tutkitusti korkeatasoista. Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2018 Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi.

Autovakuutuksissa on paljon eroja, millainen on edullisin sinulle?
Senni Raita

Vapaahtoiset autovakuutukset eli kaskovakuutukset tarjoavat kattavamman suojan kuin pelkkä lakisääteinen liikennevakuutus. Lue tästä, mitä ylimääräistä suojaa kasko tarjoaa ja mistä sinun kannattaa kaskosi ostaa. Huolellisella vertailulla voi säästää satoja euroja vuodessa. Aloita autovakuutuksen ostaminen lukemalla artikkelin lopusta hintavertailu ja tämän jälkeen tutustu vakuutusyhtiökohtaisiin ehtoihin yhtiöiden verkkosivuilla. Älä valitse ensimmäistä eteen tulevaa vakuutusta, vaan ota juuri sinulle sopiva paketti. Jos pystyt, hyödynnä vakuutusten keskittämistä ja hanki edullinen henkilövakuutuspaketti, joka sisältää myös autovakuutuksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*