Nordic Green Energy tarjoaa edullista ja vihreää sähköä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Suomen edullisin
välityspalkkio!
Sanelma Heiskanen

OptiWatti on suunniteltu sähkölämmittäjille, jotka haluavat karsia lämmityskulujaan ja ohjata kodin lämmitystä keskitetysti ja tehokkaasti. OptiWatti optimoi lämmitystä tunti- ja huonekohtaisesti ja voi tuoda jopa 40 % säästön lämmityskuluihin!

Pörssisähkö
Asko Määttä

Nordic Green Energyn tarjonnasta löydät nyt myös OptiWatti-järjestelmän, jonka avulla voit optimoida kotisi lämmitystä ja säästää lämmityskuluissa jopa 40 %. Pörssisähkö yhdistettynä OptiWattiin on loistava kokonaispaketti sähkölämmitteiselle kodille, koska OptiWatin avulla voit ohjata kotisi lämmitystä automaattisesti vuorokauden halvimmille tunneille.

Espoo
Inka Talo

Jos sähkönkulutuksesi on yli 10 000 kWh vuodessa ja haluat edullisen sähkösopimuksen ilman sitoumuksia määräajalle, on Nordic Green Energyn toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö valintasi! Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää kotisi sähkölaskua entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. Yöaikoina spot-hinnat voivat laskea jopa alle 1,00 snt/kWh.

Kvartaalitakuu
Elina Valtonen

Kvartaalitakuussa hinta on kiinteä kolmen kuukauden jaksoissa. Laskutuksessa hinta perustuu kunkin kvartaalin hintaan, jonka voi tarkistaa aina Nordic Green Energyn verkkosivuilla. Voit tutustua kunkin kvartaalin Vesivoima-sähkösopimuksen arvonlisäverolliseen laskutushintaan taulukossa. Lisäksi julkaisemme tiedotteen kunkin kvartaalin hinnoista kotisivuillamme aina viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kvartaalin alkua. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Kuukausitakuu
Ilona Toivonen

Kuukausitakuun kuukausimaksu on 3,60 €. Voit tutustua kunkin kuukauden Vesivoiman arvonlisäverolliseen laskutushintaan tällä sivulla. Lisäksi julkaisemme tiedotteen kunkin kuun hinnoista kotisivuillamme aina viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavan kuun alkua. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse.

Sähkö yritykselle
kuin yritykselle
Hemminki Järveläinen

Nordic Green Energyn yritysasiakkaana voit valita sähkön alkuperän itse. Tarjonnastamme löydät niin vesi-, tuuli- kuin aurinkovoimalla tuotetun sähkön. Yritysasiakkaana voit valita myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioiman EKOenergia-merkityn sähkön.

Sähkötarjous kotiisi
Yrjänä Niskanen

Sähkösopimuksissa on eroja, eikä pienikulutuksisen kodin tarpeet ole samat kuin esimerkiksi sähkölämmitteisen omakotitalon. Siksi sopivan sähkösopimuksen valitseminen on tärkeää. Mikäli tarvitset apua sähkösopimuksen valitsemisessa, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään! Soita numeroon 06 357 7750 arkisin klo 9–19 välisenä aikana tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)nordicgreen.fi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*