Nordnet on ehdottomasti paras valinta piensijoittajille.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Nordnet
Eevertti Nykänen

Nordnetin tarjoamat luotot poikkeavat hieman perinteisten lainantarjoajien luotoista: luoton vakuudeksi asetetaan Nordnetissä säilytyksessä olevat arvopaperit. Nordnetin luottoa ei tyypillisesti haeta äkillisen rahapulan iskiessä juuri siitä syystä, että sinulla täytyy olla arvopapereita Nordnetissä, jotka voit asettaa luoton vakuudeksi. Tyypillinen kohde Nordnetin luotolle on parantaa kaupankäynnin tuottomahdollisuuksia.
Nordnet tarjoaa osaan luotoista todella edullista korkoa. Arvopaperisalkun tilasta riippuen voit saada kaupankäyntiluottoa parhaimmillaan 0,99% korolla. Luottojen todelliset vuosikorot pyörivät siinä noin 5% tienoilla, mikä on muihin luottoihin verrattuna todella alhainen. Nordnet tarjoaa suuria luottoja, joiden minimisumma on yleensä 10 000 euroa.

Sijoitusrahaston valinta – onko passiivinen indeksirahasto eli halvempi rahasto aina parempi?
Hemminki Järveläinen

Lisäksi keskustelu Seligsonin henkilön kanssa oli todella vakuuttava. Minulla oli koko ajan keskustelun ajan semmoinen tunne, että minulle ei todellakaan yritetty antaa katteettomia lupauksia enkä havainnut minkäänlaista pakkomyymistä. Tämän sijaan sain omasta mielestäni hyvin avoimen kuvat sijoittamisen riskeistä ja siitä kuinka he eivät voi luvata mitään varmoja tuottoja. Lisäksi pyytämäni suosituksetkin olivat äärimmäisen tylsiä. Sain kuulla rahaston lopullisen valinnan olevan aina asiakkaan päätettävissä ja minua kehotettiin yleisesti hajauttamaan rahani eri rahastoihin. Kaiken lisäksi sain omasta mielestäni kattavan käsityksen rahaston kaikista kuluista.

Hyvä aggregaatti mökille
Esaias Järvelä

Moro! Mun nimi on Sampsa, ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä – toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina asiakkailleni. Tämän lisäksi pyöritän noin 25 eri sivustoa, liittyen omiin kiinnostuksiini, joilla pyrin tienaamaan rahaa netistä. Ota minuun yhteyttä jos sinulla on palautetta tai jos haluaisit että edustaisin sinunkin tuotteita sivustolla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*