Olemme palvelleet satojatuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

SuomiTube.fi
Tommi Kuoppala

Tervetuloa sivustolle, joka listaa suomalaisten YouTube-kanavia. Sivustolla olevat kanavat on jaettu eri kategorioihin sillä perusteella, minkälaisia videoita kanavalle pääasiassa tulee. Tilastot päivitetään kerran vuorokaudessa. Voit lisätä listalle puuttuvan kanavan tämän sivun kautta. Jos sinulla on kysyttävää sivustosta tai haluat antaa palautetta, twiittaa nimimerkille @teemugratschev. Katso myös usein kysytyt kysymykset. Teemme kanavalisäyksiä päivittäin sekä automaattisesti että käsin. Voit auttaa meitä lisäämällä listalle puuttuvia kanavia.

Lainaamo Oy
Maila Hirvonen

Lainaamo Oy on Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin rekisteröity suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö. Olemme palvelleet jo yli 70.000 suomalaista heidän yksilöllisissä rahoitustarpeissaan. Lainaamo on vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryritys. Fellow Financen välityksellä myös yrityksillä on mahdollisuus hakea monipuolisesti yrityslainaa tai laskurahoitusta.

Vertaile ja hae verkossa Eurolimiitti Laina
Noora Mäkelä

Miniminosto
Miniminosto on 10 €.

Eurolimiitin luottoraja
Eurolimiitin luottoraja on enintään 3000 €. Luottoraja määräytyy sopimuksen tekohetkellä.

Eurolimiitin luottorajan nostoa voit hakea mikäli olet saavuttanut Eurolimiitin VIP asiakkuuden.

Nostit 100 €, voit nostaa vaikka heti lisää
Voit käyttää luottoa joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeesi mukaan, mikäli sinulla ei ole erääntyneitä laskuja yrityksellemme. Nostamasi summan voit valita 10 euron tarkkuudella. Miniminosto on 10 €.

Tekstiviestin lähettäminen on lisämaksutonta
Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Pankkisiirtoajat
Eurolimiitin nostot siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin tai POP:n tili. Lainapalvelustamme riippumattomista syistä emme voi tällä hetkellä taata viiveettömiä tilisiirtoja S-Pankin tileille, mistä johtuen S-Pankin maksuja maksetaan päivittäin noin kello 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 ja 21.00. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*