Onko osamaksulla ostaminen hyvä idea?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kannattaako osamaksulla ostaminen koskaan?
Roope Makkonen

Kauppojen luottosopimusten läpikäyminen voi olla työlästä ja osamaksun loppusumman saattaa joutua usein laskemaan itse. Kauppiaalla on kuitenkin kuluttajasuojalain mukainen velvollisuus kertoa tuotteen kokonaishinta myös osamaksulla maksettaessa, joten muista pitää kiinni oikeuksistasi.

Osamaksulla.com
Aurora Oiva

Osamaksulla ostaminen, kuinka? Täältä tietoja osamaksulla maksamisesta! Näinä päivinä osamaksulla ostaminen on
hyvin yleinen tapa hankkia esimerkiksi elektroniikkaa niin kotikoneiden kuin viihdelaitteidenkin muodossa. Osamaksulla voi Suomen sisällä ostaa
mm. tietokoneita, televisioita, digikameroita ja digivideokameroita. Myös matkapuhelimia voi hankkia osamaksulla. Tällä hetkellä monipuolisimmat
ja luotettavimmat osamaksulla tuotteita myyviä nettikauppoja ovat Coolshop
sekä Kauppakanava. Mikäli etsit kodinkoneita, on syytä tutustua Direct123:een. Myös HobbyHallin
tuotevalikoimasta voi löytää käyttökelpoisia kodinkoneita, jopa ihan järjellisen näköisiä vaatteitakin, jotka voi maksaa osamaksulla.

Vertaa 100-60000€ lainat
Aila Lahtinen

Osamaksulla ostaminen on siis kalliimpaa kuin käteisellä maksaminen. Siitä syystä erityisesti pitkällä aikavälillä matalakorkoisen kulutusluoton ottaminen voi olla järkevämpää kuin osamaksulla ostaminen. Osamaksulla ostaminen on kuitenkin yksi suosituimmista kulutusluoton muodoista, jonka avulla asiakas voi kuluttaa tänä päivänä joustavasti tulevia tulojaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*