OP Pivon avulla lähetät ja vastaanotat rahaa erittäin helposti.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Mistä rahaa?
Ilona Toivonen

Kyselysivustot ovat nykyään yksi suosituimmista tavoista saada hieman ekstrarahaa. Monet näistä sivustoista palkitsevat käyttäjänsä lahjakorteille ja jotkut jopa puhtaalla käteisellä. Koska sivustojen suosio on kasvanut nopeasti, olemme näin heti alkuun koonneet toimivimmat kyselysivustot yhteen. Voit valita niistä eniten itseäsi kiinnostavat tai selailla sivustoa eteenpäin ja tutustua muihin rahanarvoisiin vinkkeihimme.

E-lasku
Ossian Lappi

Lisäpalveluna eräsiirtoa käyttävä laskuttaja voi näyttää kuluttajalle laskuun liittyvät liitteet verkkopankissa muodostettavan linkin avulla. Linkin käyttö mahdollistaa laskuttajalle myös markkinointiviestien lähettämisen asiakkaille sekä laskua katsovan kuluttajan tunnistamisen, mikäli laskuttajalla on henkilötunnuskanta.

Laskuja lähettävät eräsiirtoasiakkaamme voivat käyttää Nordean tai Itellan tulostuspalvelua kirjeitse toimitettavien laskujen lähettämiseen niille vastaanottajille, jotka eivät vielä käytä e-laskua. Kaikki laskuaineisto voidaan siis välittää pankkiin sähköisenä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*